Banino
OSIEDLE NOWE BANINO - SZAMBA (15) Czy to prawa ,że na Nowym Baninie zamiast kanalizacji miejskiej będą... mik Brak prądu (14) Witam, wiadomo z jakiej przyczyny nie ma w chwili obecnej prądu? Na stronie... nn Sprzedam biurko dla dziecka (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/meble/biurko-z-regulowana-wysokoscia-stan-bar... Gosia
Banino tom service (17) Mam pytanie czy ten mechanik dalej działa i naprawia auta? Bo doszły mnie... Marek Internet światłowód, naziemny "po kablu" (19) Witam, Jak w temacie, jestem zainteresowany założeniem dostępu w domu do... Maciej Geodeta (3) Witam, Poszukuje geodety do wytyczenia i podzielenia działki. Najlepiej z... John Zaginął pies posokowiec bawarski (3) W dniu dzisiejszym ok. 12.oo, pies rasy posokowiec bawarski, sierść gładka,... Paweł Okna dachowe fakro gdzie kupujecie? (3) W baninie lub okolicach? vvindow Trere (2) Nie polecam skladuje samochody i nie jest w stanie ich naprawić. Obiecuje i... Banino Siódme Niebo w końcu naprawia yomby (8) Dzisiaj rano zdziwiłem się, że Siódme Niebo zaczęło wymieniać yomby... ppp Droga Przemysłowa [obok Ośrodka] (5) Hej Mam pytanie -czy wiadomo kiedy droga obok Ośrodka Zdrowia w Baninie,... xx Przedszkole Novello - proszę o opinie. (22) proszę o opinie na temat przedszkola w Novello :) ceny, liczebność grup,... mamuśka jazda w terenie zabudowanym (20) już jeden typ przekonał się ze nie warto. po ochlapaniu sprawę skierowałem do... leszek ogrodek (12) Czy można wysiewać już nasturcje? A tulipany,kiedy siejemy młody ogrodnik Piętrowy garaż na os. Królewskim (2) Witam Przejeżdżając ostatnio przez oś. Królewskie zauważyłem że do niektórzy... śmingusa dyngus jutro ostrzezenie (10) ponieważ rok temu mnóstwo dzieci latalo i lało wodą,oświadczam:od razu... robert hirsz Płyty na Pszennej tragedia (22) Witam. Ułożone płyty na Pszennej to otwarta droga do wypadków - z tego co... Jarek J,niemiecki (8) Jestem zainteresowana nauką j.niemieckiego. Czy w Baninie jest szkoła... agata Język obcy (6) Jaki język obcy mają dzieci w kl 0 w Baninie? agata szukam mieszkania do wynajęcia (4) Hej szukam mieszkania do wynajęcia w Baninie max 2 pokoje umeblowane ma ktoś... Katarzyna