Banino
Parkowanie przy PKM Gdańsk Rębiechowo (20) W ostatnim czasie mieliśmy nie małe wyzwanie i pokazywaliśmy co Polak potrafi... vives Stan dróg osiedlowych Lubczykowa - Cynamonowa (18) Witam. Mieszkańcy, orientujecie się kto zajmuje się utrzymaniem (konserwacją)... smol POTRTĄCENIE PRZY BIEDRONCE (6) PROSZĘ O KONTAKT PANIĄ KTÓRA W SOBOTĘ OKOŁO GODZINY 15 POTRĄCIŁA KOBIETĘ POD... ALICJA
Wiśniowa ! (6) Pięknie dziś wyrównali i podsypali tłuczniem ulicę BRAWO ! DZIĘKI ! tera loki Pieska miłość. (18) Witam.Mam pytanie do pięknej Pani,posiadaczki 4 psów,która codziennie... iks Krawcowa (2) Poszukuję dobrej krawcowej która uszyje mi zasłony z lambrekinem. Ktoś coś?... Marta Boże Narodzenie i rozświetlone Banino (19) Mamy Adwent, wkrótce Boże Narodzenie. To może rozświetlimy Banino jeśli nie... Remes Ankieta dla mieszkańców Banina ze spotkania 9 stycznia z Burmistrzem - do pobrania (11) Witam, w linku poniżej podsyłam ankietę, którą można pobrać i wypełnić.... Paweł Osiedle od Dewelopera Chmara - drogi dojazdowe do domów to masakra! (6) krajobraz księżycowy dot. dróg zapewniony w cenie szeregów myk zdzisek (17) człowiek ów to znana technika u wszystkich adm. stron,portali itd.wynajmują... piotr Imbirowa (11) Skąd się wzięło takie przekonanie u Was drodzy mieszkancy że wzdłuż drogi po... Kasia laboratorium-punkt pobrań (10) Czy w "Ośrodku Zdrowia" na lotniczej jest punkt pobrań krwi, czy jedynie w... ~~plum Znajomość przepisów. (10) Witam,Czy jadący od ronda na Lotniczej w Baninie w ul.żródlaną znają przepisy... mała Ferie do oddania (2) Mam do oddania miejsce na ferie w music fan,córka się rozchorowała i nie... Ula Banino kod adresowy (10) Mam pytanie, może ktoś jest zorientowany. 80-297 to kod dla Banina. dla... pytająca Inter-Komp internet światłowodowy (3) Ta firma to jakaś porażka!! Podpisują umowę, obiecują podłączenie za 3... Magda roztopy i bloto (8) tak w nawiazaniu; zaczynaja sie roztopy; jest mokro i pelno blota za chwile.... mirek kowalczyk szukam fachowca do położenia tapety (6) Mam do położenia tapetę na kawałek ściany (ok. 8metrów kwadratowych), szukam... io Suczka ze świecącym breloczkiem przy obroży (1) Hej :) Czyja jest ta szalona suczka ze świecącym breloczkiem przy obroży... Kejt Pętla autobusowa (26) Witam Kto projektuje kawałek zieleni wokół której autobus zakreca na pętli... Nowy