drzwi (1) Ostatnio kupiłam drzwi firmy veyna.pl. Piękna stylistyka i solidne wykonanie.... moderamonia Jaki rodzaj pościeli dla 10 letniego alergika? (1) Jaki rodzaj pościeli dla 10 letniego alergika? katonina Jakie drzwi wybrać? (1) Ostatnio miałam problem z kupnem drzwi. Znalazłam na stronie... moderamonia
meble kuchenne Cooke & Lewis z Castoramy - proszę o opinie. (17) Czy ktoś z Was, kupił, zamontował i użytkował?Czy są warte... aliszjaaa kominki do domu (3) Hejka.Stoje przed wyborem kominka do domu, mam mnóstwo pytań i wątpliwości... krystek71 Polecam Deko-Roll (1) Jak rolety to polecam panów z Deko-Roll Posiadają bardzo duży asortyment... Marta Nawóz do trawnika (3) Proszę polećcie dobry nawóz do trawnika pod tuje też coś sprawdzonego by się... Samina naklejka/fototapeta na ścianę w kuchni - pytanie (11) dziewczyny, orientujecie się moze, czy wszystkie naklejki/fototapety nadają... Asiunia Bosch (1) Nie polecam pralki firmy BOSCH posiadam ją od 4 m-cy podczas wirowania buczy... Netka Jaki piec gazowy wybrać do kawalerki? (24) Witam, Proszę o radę bo zaraz oszaleję... proszę osoby, które miały podobne... Dr. Quinn elektryczna suszarka na pranie (1) szukam opinii na temat elektrycznej suszarki na pranie. Chodzi o taką... suszarka Materac (6) Z mężem urządzamy sypialnię i w sumie wybraliśmy już większość mebli ale... Czesia Verte Elbląg (1) Firma porażka, niesolidni, niedokladni, złe pomiary zdjęli a później zwalają... Justyna Wyciskarka do soków i warzyw? (14) Czy ktoś ma jakąś wypróbowaną wyciskarkę do soków i warzyw, która wyciska sok... Anna Czy to dobra płyta (1) Czy ktoś użytkuje płytę Beko HII 68811NT poproszę o opinię czy to dobra indukcja Odkurzacz piorący (1) Cześć! Jestem ciekawa opinii o odkurzaczach piorących. Czy warto kupować? Czy... ewekia Jaki materac z twardością H2/H3 do 5tyś? (3) Witam wszystkich forumowiczów. Mam do Was zapytanie, planuję kupić porządny... Filipiak Ekogroszek (1) Witam, Czy ktoś może mi polecieć dobry i sprawdzony skład opału? Szukam... Szymon Jaka maszyna do szycia? (1) Poradźcie, proszę, jaką maszynę do szycia kupić? Jakąś cichszą i do prostego... drzwi łazienkowe i drzwi wewnętrzne - gdzie dobre i w miarę tanio? (5) Poradźcie coś proszę. basiula