Czy warto zatrudnić prywatnego detektywa, jeśli podejrzewam zdradę?

Cześć,
Na wstępie pragnę wszystkich powitać. Nie wiem, czy piszę w dobrym dziale, ale od jakiegoś czasu mam dziwne przeczucia... Mój partner (jesteśmy małżeństwem) zaczął się zachowywać inaczej unika rozmów, często znika z telefonu, wraca późno z pracy po rzekomych nadgodzinach, a kiedy próbuję zapytać, reaguje agresją albo milczeniem.

Zastanawiam się poważnie, czy nie skorzystać z pomocy prywatnego detektywa. Nie chodzi mi o szpiegowanie dla samego faktu, tylko o to, żeby mieć jasność i ewentualne dowody, jeśli okaże się, że coś jest na rzeczy. W internecie trafiłam na Biuro Detektywistyczne Sigma, które zajmuje się m.in. wykrywaniem zdrad i obserwacją:
https://detektywsigma.pl/wykrywanie-zdrady/

Czy ktoś z Was korzystał z takich usług? Jak wygląda taka współpraca w praktyce? Czy to naprawdę daje realne informacje? Zależy mi na dyskrecji i profesjonalnym podejściu.
Z góry dziękuję za wszelkie opinie i rady może ktoś był w podobnej sytuacji?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy warto zatrudnić prywatnego detektywa, jeśli podejrzewam zdradę?

Myślę że nie)))) jak to się mówi "kto szuka ten zawsze znajdzie" a teraz odpowiedź sama do siebie!!!! Jesteś przygotowana do tego co ty znajdziesz???? A znajdziesz nawet tam gdzie niema nic!!! Mówię cię ze swojego doświadczenia ((((( tak straciłem żonę ((((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogę porozmawiać z tobą na ten temat)))) bo mam bardzo wielkie doświadczenie w rodzinnych związkach))) 786165766 mam na imię Roman)))))

Uwierz złego nie poradzę cię)))

Inne tematy z forum

Dobry szampon na łupież (46 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (124 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

Feromony damskie (39 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...