DJT - ocena

Temat dostępny też na forum: Wodnik - J. Plata
Firma jest niesolidna. Zatrudnia przypadkowe osoby nie mające doświadczenia i pojęcia o świadczonych usługach.
Właściciel przedstawiając ofertę zgadza się i obiecuje wszystko. Po otrzymaniu zlecenia spieszy się, nie pojawia przy montażu mówiąc że ma do tego ludzi. Ludzi jak wyżej wspomniałam. Praca wykonywana jest pochopnie i nierzetelnie, czasami wbrew prawom fizyki- mam na myśli np. pochyły teren i sposób ułożenia rurek nawadniających.
Generalnie nie polecam firmy, gdyż czuję się oszukana, a tym samym okradziona, gdyż praca została wykonana niesolidnie a zapłaciłam 100% kwoty ustalonej za usługę.
Przestrzegam wszystkich, którzy myślą o zatrudnieniu firmy Wodnik z Sopotu. Usługa była realizowana w I kwartale roku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy uprzejmie za opinię.
Z przykrością przyjmujemy, że nie jest Pani zadowolona ze współpracy z naszą firmą. Niemniej jednak nie możemy zgodzić się z przedstawionymi zarzutami. Zamówienie zostało wykonane zgodnie z ustaleniami, przy zachowaniu obowiązujących standardów i zasad.
Po zakończeniu realizacji zgłaszała Pani uwagi, na które niezwłocznie reagowaliśmy, oferując możliwość wyjaśnienia sprawy. Niestety nie dano nam szansy na spokojne omówienie i weryfikację zgłoszonych zastrzeżeń.
Zapewniamy, że do każdego zlecenia podchodzimy z pełnym zaangażowaniem, a satysfakcja naszych klientów jest dla nas bardzo ważna.

Pozdrawiamy serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejny jakiś fejkowy profil, proszę nie wprowadzać opinii publicznej ani osób które to czytają w błąd bo jest to nieprawda!!! Firma pana Janusza jest bardzo rzetelnym wykonawca i jak czytam takie komentarze to aż mnie krew zalewa bo ktoś sobie wyssał coś z palca!!!!! Polecam bardzo firmę Wodnik ponieważ jestem jej klientem od 20 lat i bardzo sobie cenię tą współpracę!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Monika Żabowska - ocena (3 odpowiedzi)

Sympatyczna, przytulna restauracja z bardzo dobrą kuchnią. Świetne miejsce zarówno na zjedzenie...

Alicja - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam serdecznie Ogrom wiedzy i doświadczenia ️

Diana - ocena (3 odpowiedzi)

Niestety, moja ostatnia wizyta w salonie Angels była bardzo rozczarowująca. Po zabiegu paznokieć...