tz-interior (1) Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe,... tz-interior Shiraz trzeci etap -mieszkanie (2) Shiraz III etap.Jestem mieszkanka od niedawna i przyznam się szczerze ze... gosc Zadowolony (1) Oj Pani Ewa ma problem. Wygląda na to że nie potrafi rozmawiać z deweloperem... Mieszkaniec
ZOSTAŁAM OSZUKANA (3) JESTEM MIESZKANKĄ SHIRAZ PARK II. ZOSTAŁAM OSZUKANA, MIAŁA BYĆ "WYŻSZA... EWA Jedna z najciekawszych propozycji na rynku mieszkaniowym Trójmiasta (2) Szczerze powiem, że jak czytam takie histeryczne opinie jak ta poniżej na... Mieszkaniec z Shiraz Park mama - opinia (2) Kupilam mieszkanie i jestem bardzo zadowolona. Obsluga swietna! Wykonawca -... mama Cena nieadekwatna do fatalnej jakości!!!!!! (1) Jestem mieszkańcem drugiego etapu i od dwóch miesięcy z powodu ciągłych... art Przemo - opinia (4) Bardzo miła i profesjonalna obsługa w biurze sprzedaży. Deweloper buduje... Przemo Shiraz II Sp. z o.o. - opinia (3) Shiraz II Sp. z o.o. niniejszym chciałaby sprostować informacje nt... Shiraz II Sp. z o.o. Wilgoć w budynkach (3) Problem jest ogromny, piwnice i garaże zawilgocone, beznadziejna komunikacja... Wisienka Mieszkania ładne, świetny układ ale co dalej sie okaże (1) Niestety duża wilgoć, wysokie dopłaty do czynszu, developer robi co chce i... Mieszkaniec zapisy w umowie i terminowość (1) Należy koniecznie dopatrzyć zapisów w umowie, po odbiorze można być... Karolina świetna inwestycja (1) Jestem bardzo zadowolony z kontaktów z tym deweloperem. Shiraz Park to... Freddie Dobry wybór ! (1) Ponieważ zakup dotyczył mojej pierwszej tego typu poważnej inwestycji,... Edna