Developer

Czy ktoś zna developera Bilders , myślę o zakupie domu na ul.Łąkowej w szeregu. Proszę o info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan Dariusz P. czyli szef tej firmy to największy oszust jakiego znam. Omijać szerokim Łukiem. Z tego co wiem budował i oddawał na Jasia i Małgosi w Baninie (szeregowce i bliźniaki). Przed zakupem polecam odwiedzić te domy i porozmawiać z właścicielami.

nie polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaki mieszkaniec tej ulicy i Klient Pana Darka potwierdzam co powyżej. Zapraszam to opowiem jak wyglądał proces sprzedaży i to w jaki sposób wyglądał proces posprzedażowy. Ten pan nie powinien zajmować się deweloperka

Nie kupiłbym drugi raz od tego pana i nie polecam tej firmy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za info , będę szukać innego developera w takim razie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

poczytaj sobie o durnych problemach mieszkancow I mysle ze odpuscisz sobie Banino
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

A mnie nie obchodzą problemy mieszkańców
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale Ty tez będziesz mial takie same problemy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

W podobnej cenie mogę Ci polecić Mueller Dream Haus -można się w wielu sprawach dogadać a kontakt z deweloperem jest bardzo dobry nawet po ponad 2 latach :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Witam,
ja także radzę wszelkie przedsięwzięcia Pana Darka P. omijać szerokim łukiem. W naszym przypadku sprawa zakończyła się w sądzie (ostatecznie poszedł na ugodę z nami).
Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Nowy proboszcz (12 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...