najgorsze biuro i kierownictwo (2) tu dopiero jest sowolnosc interpretacji a żadzi ten kto pierwszy jest w... ewa ten deweloper to jakieś totalne nieporozumienie (2) O deweloperze powinno świadczyć to co buduje, sam sobie wystawia opinię.... mieszkaniec Poznaje mój domek :) (1) OOO poznaje mój domek :D Na zamieszczonej fotce wygląda fajnie lecz w... Krystyna z Sopotu
nie polecam!! (1) Firma beznadziejna. Kuszą tylko zniżkami, klient zamawia towar a później... klient a. - opinia (1) drzwi sa ok ale montaz fatalny od lat borykam sie z odpadajacymi listwami.... a. Firma warta polecenia! Marek (1) Witam, polecam ta firme, wykonywali u mnie profesjonalny remont mieszkania.... Marek K (Gdańsk) Dla mnie bardzo profesjonalnie! (1) Trafiłem do biura za posrednictwem oferty w internecie. Szukałem magazynu dla... Tomek Bardzo dobre i niedrogie okna, Polecam (1) Mało jest takich firm na rynku. Każde zlecenie traktują bardzo dobrze.... Jan Makowski Pełne zadowolenie (1) Polecam tę firmę. Godna zaufania oraz bardzo profesjonalna. Miłe obsługa oraz... Kasia Anna - opinia (1) W czasie pierwszej rozmowy powiedziałam dość ogólnie co mi się podoba. Pani... Anna Darek & Agnieszka z Sopotu (1) Niełatwe zadanie dostała od nas Pani Agata, aby z malutkiej, zniszczonej... Darek Profesjonalnie i solidnie. (1) Miła obsługa, przystępne ceny. Widać, że znają swój fach i mają... nova Lukas - opinia (1) Sympatycznie i profesjonalnie.Efekt był piorunujący. Oddałem stary mebel a... Lukas Profesjonalizm (1) Bardzo miła obsługa i bardzo dobra znajomość branży. Kompetencja i... darek_g Lyzka dziegciu (2) Drzwi okazaly sie nieciekawe, niewarte swojej ceny. Najgorsza i najdrozsza... Ewa pelen profesjonalizm (1) Szukalem pilnie mieszkania w Gdansku i zglosilem sie do Libry. Otrzymalem... Adam Świetna współpraca! (1) Do firmy Libra Nieruchomości trafiłam przez przypadek i w sumie bez... Magda Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Bogata oferta nieruchomości, a przede... Ewa Ściema z pozytywnymi opiniami (1) Pozytywne opinie wystawiają tutaj ludzie z INPRO. Spójrzcie na składnie, te... Kowal Wspaniały ZARZĄDCA (1) Dba o Swoje Wspólnoty z niczego zrobi coś Wynegocjuje najlepsze warunki na... Marecki