Fama projektant (1) Bardzo jestem zadowolona z zaprojektowania kuchni. Projektant miał duże pole... Krystyna Rodziewicz Solidnie i terminowo (1) Pierwszy raz urządzałem własne mieszkanie, nie miałem wcześniej doświadczeń w... D.K. Dziękuję i jestem w szoku... (1) Byłam w szoku gdy pan z Pogotowia Zamkowego, przyjechał błyskawicznie... Magda
BARTŁOMIEJ (1) OBSŁUGA OKROPNA ,PODEJSCIE DO KLIENTA TAKIE JAK CHLOPA DO CEPA.KIEROWNICZKI... BARTŁOMIEJ Hania i Rafał - opinia (1) Zleciliśmy wykonanie projektu przydomowego ogrodu wraz z systemem nawadniania... Hania i Rafał fajowe (1) W maju zdecydowaliśmy się z mężem na mieszkanko na tym osiedlu. Nie żałujemy,... Kasiak Zabudowa balkonu (1) Witam 16 sierpnia panowie z firmy alustolbud zrobili mi zabudowę balkonu... Krystyna z Gdańska Serdecznie polecam (1) Polecam prima marek Krzyżak (1) Proszę Panią to konkurencja ,moja koleżanka montowała okna od firmy KRZYŻAK i... Anna trzy zagle (2) super osiedle super mieszkanko nie mam na co narzekac ;o) gin porazka (1) firma AGMA robi ludzi w balona, oszukuje i nie wywiazuje sie z umowy.Jest... ja POLECAM (1) Polecam w 100%-solidnie, z pomysłem i niedrogo.Pani Agata proponuje ciekawe,... Ania Przepiękna kuchnia!!! (1) W lutym tego roku zamówiłem w firmie Świat Kuchni, kuchnię z MDF na wysoki... Natalia i Tadeusz Wszystko Super! (1) Polecam każdemu, każdy kto chce mieć pewność, że jego dom/mieszkanko będzie... Dorota Solidna firma (1) kupiłem ,jezeli dobrze pamiętam 5 m3 drewna opałowego. Było dostarczone... Alex Czy warto jeszcze czekać z zakupem mieszkania ? (1) Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na Wielkim lub Małym Kacku ale na... Zastanawiająca się Uczciwie, solidnie bez najmniejszych kłopotó (2) Antaba to prodesjonalna firma, poczawszy od doradztwa przy wyborze drzwi, a... Jarecki Solidna firma (1) Kupiłem okna Maswerk z PVC w tym roku. Montaż bez zastrzeżeń. Okna działają... Wojtek PO PROSTU KPINA!!!! (5) ZAWIODŁAM SIE JUŻ PO RAZ TRZECI!!! Do momentu złożenia zamówienia obsługa... Agnieszka Kowalczyk Super!! (1) Polecam z czystym sumieniem! Pełen profesjonalizm. Bardzo uprzejma Pani,... gosiksz