wymiana drzwi (2) wszystko zgodnie z zawarta wczesniej umowa, dodatkowo bardzo pozytywnie... Gosia z Gdańska Zuza - opinia (1) Zamówiłam żaluzje drewniane i rolety rzymskie. Świetna jakość materiałów i... Zuza bardzo fajny design (1) Osiedla Planeta w mojej opinii mają bardzo sympatyczny skandynawski design.... tomasz
Dobra i rzetelna firma (1) Około pół roku temu kupiłam mieszkanie na terenie osiedla "Osada Darżlubska"... Sąsiadka :) polecam w 100% (2) polecam w 100% roletki i zaluzje super szybko i bardzo mila obsluga polecam halina ........!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ZDECYDOWANIE OMIJAJ TEN SKLEP!!!!!!!!!!!! Wszystko było ok do czasu złożenia... freeed Uważam, że jest całkiem nieźle :) (2) ..oczywiście można czepiać się drobiazgów, ale ogólnie wszystko spoko :) D. Aleksandra - opinia (1) Długo nie mogliśmy podjąć decyzji co do współpracy z architektem.Jednak po... Aleksandra polecam, szafy z drzwiami suwanymi (1) polecam tą firmę, przyjechali na telefon wzieli pomiary a za dwa tygodnie... ewa zdrowie (2) Mieszkam na Karczemkach bardzo od niedawna ,może mi ktoś napisze mi gdzie... Jola Odradzam (1) Jakość wykonania żenujący. Komunikacja z deweloperem beznadziejna. Działają... Marcella Oszuści. (1) Na planach wygląda wszystko ładnie. Potem szybko wychodzą usterki: Instalacja... Klara Fajny, łatwy w montażu sprzęt (1) Eleganckie elementy, dobrze wykonane, fajne w montażu i niedrogie. Krzywicki zadowolona klientka (1) Polecam firmę Pana Arka jest sumienny i uczciwy trochę przeciągnął się czas... Aleksandra Szybko, profesjonalnie, bezpiecznie ... (1) Polecam agencję nieruchomości "Cebulscy Nieruchomości". Zakupiłem małe... Jarek z usług i ceny 100% satysfakcji (1) Po odwiedzeniu kilku pseudo salonów mebli kuchennych nie znależliśmy żadnej... Wiesia i Zbyszek Jaroccy Nie polecam (1) Przy zawieraniu umowy bardzo miła obsługa. na tym koniec zalet. Mieszkania na... Niezadowolony POLECAM (1) JESTEM Z ŻONĄ B.ZADOWOLONY Z USŁUG FIRMY AREDO , KTÓRA WYKAZAŁA SIĘ OGROMNYM... MATEUSZ Polecam!!krótko, fachowo i super efekt! (1) Polecam wszystkim firmę Aredo. Ostatnio robiliśmy u nich kuchnie i szafkę w... Irma Polecam usługi (wywożenie gruzu) (1) Bardzo dobra i terminowa współpraca. Kontener przywieziony i zabrany... Działkowiec