Polecamy (1) Bardzo polecamy,profesjonalna obsługa obsługa. Tomek UDAŁO SIĘ! (1) mimo kilku problemów i calej masy pojawiajacych sie \"odkryc\" na moich... Maria firma godna polecenia (1) Usługa została zrealizowana zgodnie z oczekiwaniami. Miły kontakt. Można... klienci z Przymorza
Profesjonalizm w 120% !!! (1) Szczerze polecam firmę - bardzo profesjonalne podejście, świetne doradztwo,... Szymon Siewruk POLECAM (1) Pan Maciej Weiner wykonywał nasz ogród ( ok 1000 m2) kompleksowo, począwszy... Agnieszka Bohdziewicz Nierzetelna firma.. (1) Nie uwzglednia reklamacji. Od kilku miesiecy czekam na naprawe kilku usterek.... Anna Kiepska Jakość (1) Witam Kupiłem mieszkanie w Redzie na osiedlu Semeko. Niestety moja radość... Smoke POLECAM INNYM (1) Do Firmy zgłosiłam się z polecenia mojej sąsiadki, gdzie zakładane były... Monika Gorąco polecam!! (1) Ja też jestem bardzo zadowolona z usług firmy Maswerk. Całość przebiegła... Barbara Rzetelna pracownia godna polecenia (1) Choc moi rodzice byli klientami swego czasu, to moja opinie bazuje na moim... Pawel N Polecam! (1) Rewelacja! Trochę się tego montażu bałem. Wstawiałem drzwi antywłamaniowe z... Sylwester aranżacja ogrodu przydomowego (1) Wysoko oceniam zaangażowanie w wykonanie projektów,wielką znajomość przy... Jolanta Nie polecam (3) ABANIS Firma w swoim cenniku nie podają, że ceny to ceny netto po czym... wojkos1 Zakład Foto poleca firmę (2) Jestem zadowolona ! już drugi raz korzystam raz prywatnie w Listopadzie 2008... autofotomoto jesień... (2) ...odsłania gorszą stronę Przymorza, gdy psuje się pogoda. Co do Misi zdania,... Ja POLECAM!!!!!! (1) robiłem tam kurs na żurawia i podesty,co najważniejsze szybko i skutecznie,... marcin z. mniej niż "0" (1) Ceny ok, lokalizacja nawet.. nawet.. obsługa Dewelopera.. fatalna, brak... lokator rolety (1) usluga została wykonana szybciutko i czyściutko.Od pierwszego telefonu... wanda szrama ego właśnie potrzebowałem (1) Długo z żoną myśleliśmy o remoncie i aranżacji mieszkania, ale nie mieliśmy... Zygmunt Zawodowcy (1) Ponieważ już po raz kolejny korzystam z usług firmy KONBRUD i znowu jestem... Adamus