Już ponad rok mieszkam (1) Odebrałam mieszkanie na Zaspie w sierpniu 2007. Przez cały okres budowy byłam... Barbara Profesjonalnie i szybko (1) zalezało mi na zamontowaniu okien w 1 dzien ze wzgledu na pogodę, zimno.... Witek Odbiór wymarzonego mieszkania. (1) W ub. m-cu odebrałam swoje wymarzone mieszkanie, polecam wszystkim firmę... Krystyna Dwórznik
Polecam! (1) Świetny deweloper. Indywidualne podejście do klienta. Bardzo miła obsługa w... Ewa baaaardzo średnio - 3 razy się zastanów! (1) Obsługa niby miła, ale totalnie niezorientowana, bardzo słaby kontakt między... jingiel polecam (1) świetne okna, profesjonalna obsługa klienta, dobry kontak. Baaardzo czysty... Dagmara udrożnianie kanalizacji (1) Szybka i terminowa usługa w miłej atmosferze. Usługa jednak droga w stosunku... Joanna Wolnik ... (1) Opinia dotyczy oddzialu we Wrzeszczu, na ul.Partyzantow. ....Wszytsko jest... Robert Karpinski Lokal (2) Poszukiwaliśmy lokalu. Pośredników w Gdyni więcej niż gołębi ale ma się... Laurent Schwartz Polecam (1) Usterka w grzejniku usunięta szybko i fachowo, panowie mili, chętnie służą... aramisq firma wiarygodna, odpowiedzialna,solidna (1) nadzorowałem roboty przez kilkanaście lat,niezawiodłem się,polecam Ryszard Kozłowski on - opinia (1) Terminowość, miła obsługa, ceny bardzo konkurencyjne. on Solidny fachowiec (1) Bardzo miła i fachowa współpraca. Słowny. Hanna NAJGORSZA FIRMA - TO MALO POWIEDZIANE (1) NIERZETELNI, NIE TRZYMAJA TERMINOW, FACHOWCY BEZ POJECIA ..... calkowicie... PAWEL Polecam wszystkim!! (1) Pełen profesjonalizm w każdym calu. Obsługa w salonie bardzo mila i przede... Dorota Oczekująca - opinia (1) Sklep polecam tym, którzy mają dużo, dużo cierpliwości i wolnego czasu ... Oczekująca NIE SĄ TERMINOWI !!!!!!! OPÓŹNIENIA TO STANDARD !!!!!!!!! (1) Zamawiałam meble dwa razy, i dwa razy niestety z opóźnieniami były... Gdynianka Godni polecenia!!! (1) Bardzo skrupulatni, dokładni, dotrzymali terminów, "czyści" - na montaż... Ania Zadowolony klient (1) Firma STOREM zamontowala mi drzwi.Jestem bardzo zadowolony - zarówno obsługa... marek Brak czasu dla Klientów (1) Nie polecam tego biura, wprowadzają klientów w błąd. Przeciągają załatwianie... Adam