Polecam Firmę (1) Transakcja szybka,solidna,przystępna cena, okno i parapety wstawione... J.Dąbek profesjonalnie za rozsądną cenę (1) Dostałem ich telefon od znajomego, któremu zakładali ogród 3 lata temu i... Marek Najlepsza firma (1) Firma jak najbardziej godna polecenia. Czas realizacji skrócony z 10 do 7... Dziura
13 lat na Oruni (1) Mieszkalem 13 lat na Oruni - nic do zarzucenia, czuje ze kiedys ponownie tam... Sławek Oszuści (1) Kupiłam mieszkanie od tej tak zwanej firmy i pożałowałam bardzo szybko.... pomorzanka Dobry wybór ! (1) Ponieważ zakup dotyczył mojej pierwszej tego typu poważnej inwestycji,... Edna Świetne wykonanie (1) Poszukiwałam firmy, która byłaby w stanie wykonać niezbyt standardowe meble... Anita K. Wybudowałem Dom z Premium Wood :-) (2) Witam Państwa , Długo szukałem firmy, która by mi kompleksowo położyła... Artur Super Firma Polecam !!! (2) Zakupiłem na Targówku podłogę Litą Merbau. Panowie montażyści super ją... Tymon tadek - opinia (2) Jesli chodzi o wykonczenie to widac ze wszystko w pospiechu robione i malo... tadek Cyklinowanie (1) Mam starą sosnową podłogę (deski). Potrzebna była renowacja parkietu... Klient Dobry fachowiec !! (1) Pan wykonał swoją pracę sumiennie i bez naciągania. Na pewno jak zajdzie taka... Anna Rowińska Wspólnota Mieszkaniowa - Nie dla ludzi (1) Jestem mieszkańcem przy ul. Warneńskiej na Gdańskiej Morenie. Od 6 lat... Wściekły lokator SUPER (2) Dużo pisać nie trzeba. SUPER ! Szybko, sprawnie a przede wszystkim z... Katarzyna Johanson fachowo, czysto, terminowo, sympatycznie (1) fachowo, czysto, terminowo, sympatycznie agata POLECAMY (1) Polecamy usługi tej firmy. wszystko wykonane zgodnie z projektem i... MRŁ Polecam (1) Serwis i sklep godne polecenia. Miła atmosfera, przystępne ceny. Polecam to... Ania Pośrednicy z doświadczeniem, fachowa obsługa (1) Polecam to biuro, w niecałe 2 tygodnie znaleziono idealne dla mnie... Marzena Olejnik Profesjonalnie (1) Fachowa obsługa, dużo cierpliwości, spokoju i pomocy merytorycznej. Dobry... Iwona Jar aj - opinia (1) Bardzo dobrze zaopatrzony sklep, posiadają praktycznie wszystko jak markety... aj