nie polecam (1) nie polecem, nie kompetentna obsluga inna godzina dostawy niz w dokumentach... klinentka rewelacja (1) Polecam gorąco! Pomoc Pani Natalii Gleinert w pertraktacjach z klientem... julka Polecam (1) Zdecydowanie polecam współpracę z panem Bartkiem.Korzystaliśmy z jego usług... Ola i Maciek
Solidna, rzetelna firma z bardzo miłą i fachową obsługą (1) Polecam wszystkim zainteresowanym wymiana podłóg: bogata oferta... Jarosław z Gdańska polecam (1) fachowa i rzetelna obsługa, jeden z lepszych salonów w Gdańsku Tadeusz 120% ZADOWOLENIA (2) WSZYSTKIM GORACO POLECAM SALON MEBLI KUCHENNYCH MARANTISTUDIO. MAJA FACHOWYCH... ANNA polecam gorąco (1) Zakupilismy w Modera -Art drzwi wewnętrze. Jesteśmy zadowoleni z... Jola J.M. Polecam! (1) Wielki pozytyw z mojej strony. Wszystko przebiegło sprawnie (jak w... Anna Śladewska Polecamy (1) Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z biurem Dragon Art. Pani Ania umiała... Adrian i Ola rolety (1) Rzetelna firma, dokladne wykonanie. Wieslaw Jankowski efekt fatalny (1) 1,5 roku temu z polecenia firmy ogrodniczej skorzystałam z usługi polegającej... rozczarowana z Koleczkowa Firma godna polecenia (1) W firmie Allma zamówiłam dwie zabudowy do mojego mieszkania. Firma posiada... Monika Reklamacja to dramat (1) Z drzwi i zakupu jestem ogólnie zadowolony jednak bardzo drogie zawiasy... Karol Doskonała usługa (1) Szybko,punktualnie,sprawnie i bardzo dobrze - czyli FACHOWO !!! Krzysztof REWELACJA!!! (1) POLECAM WSZYSTKIM, wysokiej jakości rolety. Bardzo szybki czas realizacji,... Ewa Zdecydowanie nie! (1) Powiem jedno mozna poogladac ale kupic gdzie indziej bo ceny maja z kosmosu... osoba ktora robi remont. Polecam (1) Napisze krótko: fachowo, solidnie, szybko, czysto i miło. 3 kolektory, 300 l... Aleks GORĄCO POLECAM!!! (1) Chciałam bardzo podziękować nie tylko firmie ale i monterom,którzy byli... Katarzyna firma z wielkimi możliwościami , a zarazem z rozsądnymi cenami (1) firma warta polecenia ponad 9000 wzorów zawrót głowy , ale profesjonalna... Iwona Bach Więcej takich firm (1) Gdy człowiek buduje dom, wówczas styka się z dziesiątkami wykonawców.... Artur