Po prostu dramat!! (1) Nie dotrzymują terminu, umawiają się i nie przyjeżdżają, a kasę chcą na dzień... benek Polecam (1) Fachowa pomoc w doborze i fachowe wykonanie Robertj ceny najniższe w trójmieście-naprawde warto (1) sklepik troche na uboczu,długi okres oczekiwania(2 tygodnie),jednak jakość... piotr brzeziński
Jest nieźle (2) Jest nieźle, ale ogrom pracy jest jeszcze do wykonania. Handel i usługi... Kazimierz Tanio! Solidnie! (1) Bardzo polecam wszystkim usugi w tym warsztacie. Mebel ktory wygladal... Gdanszczanka bardzo polecam (1) szybko, konkretnie no i niedrogo.Po tygodniu od zamówienia rolety zamontowane. sebastian Reklamacje.. (1) Od kilku miesiecy czekam na naprawe kilku usterek (m.in. 2 cieknące okna) .... Klose świetna inwestycja (1) Jestem bardzo zadowolony z kontaktów z tym deweloperem. Shiraz Park to... Freddie Pełen profesjonalizm!!! (1) W Firmie HJR zamówiłam drzwi wewnętrzne Porta wraz z montażem. Podczas... Ola P mieszkanka Tuchomia - opinia (1) Miałam przyjemność pracować z p. Mirką przy realizacji swojego domu na wsi i... mieszkanka Tuchomia Uważajcie na tego typa !!! (1) dlaczego zła opinia to on doskonale wie, nie odpuszczę mu , miał wyremontować... ag Odebrane mieszkanko na Wzgorzu Focha (3) Odebralismy mieszkanko na Wzgorzu Focha, odbior bez zastrzezen, nic do... Michał Tragiczna ekipa montażowa, nieterminowość, całkowity chaos ! (1) A więc zakupiliśmy kuchnię wystawową, akurat tak się składało, że meble z... Bartłomiej dot. wynajmu (2) Pośredniczą wynajmem mieszkania przy ul. świętojańskiej 59/3 w Gdyni (po... ewelina TRAGEDIA (2) Nie polecam. W sklepie wszystko jest ok, miła obsługa, fachowe doradztwo. Ale... Karol Profesjonalna pomoc (1) Polecam usługi tej firmy. Hydraulik przyjechał bardzo punktualnie. Miałam... Anna K. Super robota... (2) Pod koniec Kwietnia umówiłam się z Panem Grzegorzem na ustalenie zakresu... Agnieszka P. Totalne dno (1) Ten deweloper to totalne dno. Facet nie dotrzmał nigdy zadnego teminu. Jakośc... Marcin zniesmaczony klient (2) Porażka, totalna porażka: Już na dzień dobry firma wydała się dziwna:... E Polecam (1) Gorąco polecam. Problem z kanalizacją Pan (bardzo sympatyczny) usunął szybko... Gentaur Sp.zo.o.