wygodne miejsce do mieszkania (1) dzielnica bardzo dogodnie położona, blisko wszędzie i dobra komunikacja,... Ag AO - opinia (1) Gorąco polecam firmę JARMAL!!! Jestem zachwycona ofertą cenową oraz... AO developer godny zaufania arkonska (2) mieszkanko super wykonane , infrastruktura osiedla takze ... dziekuje i... arte
NIE POLECAM (1) Zgadzam się z przedmówcą. Pan stolarz jest niesłowny w stosunku do klienta.... gość clio - opinia (1) mieszkam tutaj od wielu lat.Dzielnica zaniedbana ,a wielka szkoda,ma wiele... clio MYSLIWSKIE 3 (1) profesjonalne podejscie do klienta .... polecam agatka PRL (1) jesli ktos rozwaza wspolprace z ta firma to odradzam. wszelkie ustalenia... drk Super osiedle (1) Najlepsze osiedle które po ociepleniu bloków jest coraz ładniejsze Tomek Ocena (1) Właśnie zakończyła się realizacja projektu przez firmę p. Piotra w naszym... Andrzej Ceremus Super, super, super ;) (2) Zanim wybrałam La Puerta przeczytałam kilka opini na temat firmy. Uważam, że... zadowolona klientka Z solidnością nic wspólnego nie ma.... (1) Firma z przemiłą obsługą klienta, która niestety musi nadrabiać... MGN ania - opinia (1) super osiedle :) ania Spokojny remont (1) Jestem po remoncie wykonanym przez firmę Fliso , i nie mam powodów do... Karolina Bardzo solidna firma (2) Doskonała obsługa klienta, uczciwość i rzetelność w wypełnianiu zapisów... KJZ BUDOWA BEZ POZWOLENIA!!!! (1) Mam nadzieje, ze biedni klienci Grupy Foran zdaja sobie sprawe, ze developer... A. Osiedle zapomniane przez władzę i Boga (1) Stare budynki lata 50 bardzo akustyczne słychac wszystko nie tylko w... szlomo Jarek - opinia (1) Bardzo miła obsługa, rzetelność i terminowość wykonywanych usłóg Jarek bardzo konkretny wykonawca (2) polecam leszek all ok (1) mieszkanko spoko nie mam uwag pozdrawiam all hynka agassi Polecem !!! (1) Polecam wszystkim współprace z tą Hurtownią. Pełen profesjonalizm, miła... Jolanta