Ooo wychodzi ze ściany ... (1) Coś nowego do naszego przytulnego gniazdka :) Polecam na m3 jak i do lokali... FryZ Grazyna z Gdyni - opinia (1) Bardzo polecam firme Fama design.Trafilam tam przez przypadek, przy okazji... Grazyna z Gdyni Super kuchnia!!!!!!!!!!!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu mebli kuchennych ze sprzętem Agd w tym... Zofia i Piotr
Okna godne polecenia (1) Bez wahania poleciłam firmę znajomym,są równie zadowoleni jak ja Aleksandra Polecam (1) Obsługa i pomoc w wyborze materiałów i sprzętu AGD super. Jeżeli chodzi o... Marcin M polecam gorąco (1) szybka, skuteczna i bardzo sympatyczna interwencja awaryjna, przeprowadzona z... Joasia Polecam (1) Najlepsze biuro nieruchomości z jakim miałam do czynienia, wszystko... Rybka opinia-meble (1) U mnie z kolei wszystko wyglądało dobrze, jakość z najwyższej półki no i... Miro BRAWO! (1) Rok tem zamowilem pelne wyposazenie obszernej kuchni (mebloscianka,... Piotr Radziej 3ZAGLE (1) MILO , SPRAWNIE .... POLECAM FELICIA polecam (1) Miałem problem z alarmem - serwis został przeprowadzony szybko, tanio i bez... Michail szybko, solidnie i najważniejsze, że w przystępnej cenie (1) Firma wykonywała mi kompleksowy remont starego mieszkania. Nie interesowało... Monika REWELACJA (1) Szukaliśmy drzwi wewnętrznych i zewnętrznych do mieszkania. Trafiliśmy do... Piotr Markiewicz 4drzwi - 4 miesiące (1) Błąd w pomiarze drzwi i jeszcze po ponad 2 miesiącach czekania znów trzeba... SK Jestem stałą klientką. (1) Kupuję drewno w tej firmie już od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.... Marta naprawa dachu, wymiana obróbek (1) Usługa wykonana terminowo i solidnie. Firma godna polecenia. Marek Lewandowski moje mieszkanko (1) Dwa tygodnie temu kupiłam tam z moim przyszłym mężem trzypokojowe mieszkanko.... Maria zdecydowanie polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa. Montaż przeprowadzony sprawnie i fachowo.... Ola Serdecznie polecam (1) Wspaniała obsługa klienta. Sprawna realizacja zamówienia. Profesjonalny... Przemek Polecam !!! (1) Profesjonalna obsługa,zaczynając od pań obsługujących, a kończąc na... www.projektywnetrza.pl