nie polecam (1) lepiej poszukac cos lepszego,słabe wykonanie i o poprawki ciezko itd. nie... ada Polecam (1) Robiąc projekt nie myślałem, że w Auchan jest tak fajna i doświadczona grupa... Zbyszek BARDZO NISKO OCENIAM!!! (1) RÓWNIEŻ MAM DO CZYNIENIA Z TĄ SPOLDZIELNIĄ, NIE POLECAM! TERMIN ODBIORU... K
Nie polecam (1) Z bazarem miałem same problemy, i nawet nie uslyszałem przepraszam... niezadowolony Michał Skrzyński - opinia (1) SZkoda że tak ładny region nie jest kurortem turystycznym , jest położony nad... Michał Skrzyński NIE POLECAM (1) NIE POLECAM TEGO DEWELOPERA JAK JUZ SIE WPADNIE W ICH SZPONY TO SIE ZACZYNA,... AREK Najbardziej fachowa obsługa z jaką się spotkałem w nieruchomościach. (1) Bardzo miła, naprawdę fachowa i profesjonalna obsługa co ma znaczenie przy... Piotr Własny Dach. Spółdzielnia Mieszkaniowa (1) Własny Dach. Spółdzielnia Mieszkaniowa 81-364 Gdynia, 3 Maja 27-31 lok.60.... Rozgoryczony dobra firma (1) polecam Amber Nieruchomości Z Gdańska Oliwy Monika Kraszewska nagorszy deweloper,szkoda nerwow i kasy (1) wszystko na szybko odpierdziel a i tak opozninone i o poprawki wielka... krzysztof Wrzeszczunio (1) Kochana dzielnica Gdanska Janusz M. Grzegorz - opinia (1) fachowo wykonane projekty i montaże ogulnie jestem zadowolony z tej firmy Grzegorz POLECAM!! (1) Zaczne od tego, że troche czekałem na wolny termin (no ale taki teraz rynek,... Adam Super wykonawca (1) Firma konkretna i solidna!!! Praca wykonana fachowo szybko i bardzo starannie... Marta mają ciekawe oferty (1) Mieszkam w Island Kupiłem Mieszkanie i sprzedałem swoje stare firma Amber... Kewin Konkretna firma (1) Obsloga klijentow na bardzo wysokim poziomie tak samo jak swiadczone przez... Krzysiek HTH, czyli zadowolenie Klienta. (1) Chciałbym serdecznie podziękować za miłą i przede wszystkim profesjonalną,... Dariusz Jackiewicz Pilotów 19 (1) Zeby SM Młyniec nie pilnował chociaż też byle jak, to traedia. Obsługa w... jurek Zadowolony klient. (1) Jakiś czs temu szukałem konkretnej nieruchomości w Gdyni i trafiłem do biura... Marek Wszystko jest OK!!! (1) Miło, Sympatycznie, Profesjonalnie !!! Te biuro nieruchomości można polecić... Jacek