Ewelina - opinia (1) Dzielnica masakra. Wieczne błoto, ulice rozryte, nigdy nie można z Olszynki... Ewelina Polecam! (1) Firma profesjonalna. Pani Paulina bardzo sympatyczna i kompetentna, pomogla... Małgorzata, Jarek Jaki wybor i jaka obsluga!!! (1) Chcialam bardzo polecic ten sklep.Jest niesamowity wybor kafli,bardzo mila... Klientka
Profesjonaliści w 100% (2) Jestem pełna podziwu dla sprawności,sumienności i organizacji wykonanej dla... Emilia Polecam (1) Serdecznie polecam te firme, wkonano u mnie piekna kuchnie za niewielkie... Joanna najtaniej nie znaczy dobrze! (1) Nie wiem czy faktycznie jest to najtańsza oferta na rynku w Trójmieście,... Grażyna Matejczuk Urwany zawór (1) Szybka interwencja, fachowa pomoc, przystępna cena. Polecam! Janusz drzwi i podłogi - tylko w Bel-Polu (1) Firma oferuje bardzo duży asortyment z każdego poziomu cenowego... każdy... m.sz bardzo dobra firma (2) Firma ABA zastąpiła firmę która 3 razy przekładała termin rozpoczęcia... Piotr Uszkodzona, cieknąca rura pod zlewem w kuchni (1) bardzo szybko i profesjonalnie, 2h po zgłoszeniu osoba z ww firmy była już na... Adam K. super firma (1) super firma ona Niedostępne nformacje (2) Zwrociłem się do firmy AEDES o wycene mojej kuchni i dowiedziałem się,że jej... Marek Matyskiewicz Super Panie ! (1) Naprawdę polecam żeńską część obsługi na Matarni, mam na myśli dwie... Eryk Degowski rzetelna firma (1) Bardzo duży wybór kafli. Porady architekta pomogły mi w zaplanowaniu swojej... Aneta Polecam - szybko, miło i zgodnie z oczekiwaniami (1) Profesjonalna obsługa, pełne wsparcie jeśli chodzi o formalności, miła... Tomek Do Anny (2) Hej p.Anno, ja tez widziałem tam żółwia - myślałem ze się przewidziałem, ale... Poldek DOSKONALI FACHOWCY (2) MONTAŻ DRZWI ODBYŁ SIĘ BARDZO FACHOWO, OBSŁUGA BEZ ZARZUTU, OD PRZEMIŁEJ PANI... ZADOWOLONA KLIENTKA Polecam (1) DoskonaŁy fachowiec, przyszedŁ zdiagnozowaŁ, naprawiŁ. Szybko sprawnie i w... Kasia Nie polecam (1) Firma absolutnie nieprofesjonalna, zupełny brak reakcji na awarie, drogie... mieszkanka bloku polecam (1) działanie profesjonalne realizacja prac terminowa, wykonanie na b.dobrym... Bogdan Milanowski