BEL-POL - fachowa obsługa - polecam (1) Serdecznie polecam Bel-Pol -szeroka gama paneli i fachowe doradztwo!... Marta ... (2) Nie polecam tego sklepu. Kupilem 3 sztuki drzwi Porta razem za prawie 5 tys.... Eeedi NAPRAWDĘ TANIO, NAPRADĘ WARTO (1) Serdecznie polecam: sprawnie, miło i profesjonalnie, a do tego bardzo szeroki... Mariola Lekuś
Reklamacje 0 (4) Drzwi Porta całkiem niezłe, ale montaż a raczej jego zakres i uwzględnianie... klient Zdecydowanie POLECAMY! (1) Przed rozpoczęciem remontu rozmawialiśmy z wieloma ekipami... Piotr i Ola POLECAM INNYM (1) Firma została mi polecona przez znajomego. Jako, że jestem osobą... Dorota Modrzejewicz bretowska brama (1) bardzo mila obsluga , mieszkanko extra .... na duzy plus dla Inpro mgm POLECAM (1) W przeciągu dwóch miesięcy dwa razy korzystałem z usług tej Firmy. Po raz... Andrzej Baranowski Polecam (1) Bardzo polecam, sprawnie i szybko! Kudlaty POLECAM !!! (1) Firma wykonała mi usługe hydrauliczną w całym obiekcie (pensjonacie) jakość... Ryszard Bardzo solidna firma !! (1) Bardzo POLECAM, naprawdę rzetelna i solidna firma. żadnych problemów z... Marcin_M Również nie polecam. (3) Ładne meble za niemałe pieniądze. Niestety przestrzegam wszystkich... Petent marta - opinia (1) Polecam gorąco! Miła , profesjnonalna obsługa - piękne zasłony wykonane... marta SUUPER / Zielone Wzgorze (1) Naprawdę POLECAM. Osiedle jest świetnie skomunikowane, o bardzo wysokim... Ania profesjonalna obsługa (1) najlepszy w kraju doradca w zakresie organizowania krematorium, wyboru... Tadeusz Nie polecam. (4) Lokalizacja na Przymorzu to na plus, wybor drzwi takze okay. Obsluga nie... magdalena Pozytywna współpraca z firmą Bonin Sp. z o.o. (1) Mieliśmy ogromną przyjemność współpracować z Panem Piotrem oraz jego ekipą.... A & G Karczewscy Obsługa klienta rulez! (1) Poszukiwałem mebli łazienkowych Sevilla - wszędzie niby były ale nigdzie... Maciek Deja Bardzo profeslonalnie (1) usługi jakie oferuje Perfect Budnik Design są wykonywane na najwyższym... borucka_natalia W sumie wszystko w porządku (1) Przeczytałam opinie ma trójmieście już po zamówieniu witrynki i trochę się... Maja