miłe osiedle (1) Bardzo miło się tam mieszka przyjaźni mieszkańcy spokój dużo matek z... MAGDA POLECAM WSZYSTKIM ! (1) Na początku listopada wybrałam się do studia w Auchan by zamówić kuchnię,... Ludmiła S. Dobry blog (1) Dzieki za ciekawy blog online
Zgadzam sie (1) czego szukalem, dzieki online Szybko i solidnie (2) Polecam tą firmę. Bardzo szybko i bezproblemowo załatwili sprawę. Maja M jest dobrze (1) zamontowano mi monitoring, jakość sprzęty super, cena mniej, ale jak się chce... Jacek Polecam (2) Profesjonalne i rzetelne podejście do klienta -bardzo dobra komunikacja.... Paweł B. NIE POLECAM! (3) Firma nieprofesjonalna. Nie informuje o UKRYTYCH KOSZTACH, o dokładnym... sk Renowacja i tapicerstwo (1) T A P I C E R Firma Usługowa RJ ul.Mjr.Hubala 16 Gdańsk-Wrzeszcz... magdalenkagd POZYTYW (1) MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA WSZYSTKICH PRACUJĄCYCH , DOSTĘPNOŚC TOWARU STANISŁAW ZIELIŃSKI zdecydowanie odradzam (2) Po pierwsze, po tym, jak wziął od nas 100% umówionej kwoty i wybudował dom,... pedr odpowiedź (1) Proszę nie zapomnieć dodać, iż otrzymała Pani bonifikatę za czas oczekiwania,... Maciej Polecam ;] (1) Zamówiłam u Pana Leszka kuchnię i szafę przesuwną na wymiar. Pan Leszek... Agnieszka O. Zatajanie informacji, niekorzystna umowa (4) Próbowałam kupić mieszkanie w Inpro w Trzech Żaglach. Cena była b. niska... Katarzyna Piętka Dla mnie bomba (1) Od 2008 roku korzystam z usłu i zawsze byłem zadowolony, obsługa miła,... Maciej nie polecam (1) Panowie z herkulesa przywieźli mi meble. punktualność medal. i nic więcej... markoxx super,super (1) naprawdę polecam ,wspaniała obsługa duże zaangażowanie mirosława Niekompetencja pracowników (1) Pracownicy są niesłowni i nikompetentni.Od 3 miesięcy czekam na reklamacje i... Xxxxxx Grażyna - opinia (1) Bardzo solidne i dobrej jakości okna jak i parapety. Bardzo miła obsługa i... Grażyna opinia (1) Przeprowadzka wykonana profesjonalnie.Jestem zadowolona z sumienności i... beata