Brak słów (1) Inwestycja na Zamiejskiej w Gdańsku niestety podobnie jak na Myśliwskiej w... Agga obsługa klienta (2) Zamówienie złożyliśmy bardzo duże: dwia zabudowy wnęk, zabudowa przedpokoju,... Małgorzata mało tego (1) wema to coś czego nie polecam,kto tu żądzi???porażka kutas
zdjęcie gazomierza (1) trudność z kontaktem (pierwszy numer nie odpowiada, drugi nieustannie zajęty.... Krzysztof Adamczyk Moje doświadczenie z firmą Jadczak (1) Żeby zamówić kuchnię byliśmy z dziewczyną w kilku firmach. Tutaj jednak... Bartek B. NIESOLIDNA FIRMA (1) SAME KŁOPOTY. OD SAMEGO POCZĄTKU MAM PROBLEM Z POPRAWNYM WYKONANIEM KOMINKA... Zbigniew Wołodźko b brama (3) profesjonalne podejscie do klienta mieszkanko ok ale wiekszy plus za czesci... atp Fllabiuszek - opinia (1) Do połowy ubiegłego roku rachunki przychodziły co m-c, potem przez pól roku... Fllabiuszek żenada, żenada i jeszcze raz żenada (1) nie można się o nic doprosić, na każde pytanie odpowiadają, że się... M ZAKUPIŁEM 2 RADIA MIDLAND 100 PLUS (3) ZAKUPIŁEM 2 RADIA MIDLAND 100 PLUS I ANTENY CB MINI MAG 27,DOSTAŁEM SPORY... Robert M. Klientka WEMY - opinia (1) Pierwsza łazienkę kupowałam w Wemie 2008 roku, w salonie na Oruni robiłam,... Klientka WEMY naprawde solidna frma (1) Firma A-Z naprawde spisala sie na medal, wyremontowala dom tak jak sobie... Mieczyslaw Urbanski swietne i oryginalne meble lampy i dekoracje (1) swietne i oryginalne meble lampy i dekoracje Kasiula polecam w 10000000000% (1) polecam bardzo miła obsługa znają się na rzeczy jak mało kto solidna robota... zadowolony klient Nie polecam! szczegóły + fotografie w tresci opisu (1) Witam Z początku miły, sympatyczny starszy Pan który zna się na tym co... Piotr Tomasz - opinia (2) Po kilku nieudolnych próbach zaprojektowania wnętrza wymarzonego mieszkania... Tomasz Ocena. (1) Biuro godne zaufania, przeprowadzona transkacja odbyła się szybko i sprawnie.... Damian Z. Sprzedaż w dwa tygodnie! (1) Chciałam tą droga pochwalić moich sąsiadów z Żabianki, którzy sprzedali moje... Pani Bogusia Jesteśmy zadowoleni (1) Zabudowę kuchenną trafiliśmy w promocji -30% wiec cena bardzo atrakcyjna,... Rafał&Iwona firma godna polecenia (1) Usługa wykonana terminowo, bez zastrzeżeń, zgodnie z ustaleniami. daniel