Doradzam (1) Firma jest bardzo dobra.Fachowe doradztwo i bardzo dobra jakość okien. marek Pracują szybko i dobrze! (2) Bardzo jestem zadowolony-doświadczeni i dobrze pracujacy monterzy. Drzwi... zadowolony klient 3zagle (1) bardzo mila wspolpraca z Inpro s.a. , mieszkanko super .... nic dodac nic... tomtom
Polecam (1) Ja również polecam ten salon. Dwukrotnie korzystałam z usług: raz kuchnia i... zapomniałam super drzwi (1) Polecam wszystkim tą firmę. Naprawdę wszystko pierwsza klasa. Drzwi wstawione... Alicja Perfekcja (1) Bomba polecam niesamowity efekt nic mnie nie interesowało Roman tylko tam... (1) naprawdę bardzo duży wybór dostosowany do potrzeb... obsługa bardzo miła... gość Rewelacja. (1) W listopadzie zamowilem projekt domku jednorodzinnego - jestem w 100%... Jacek aranżacja wnętrz (1) Właśnie kupiłam mieszkanie i chciałabym skorzystać z pomocy architekta. Czy... Monika terminowość, solidność, pełen profesjonalizm - zadowolenie w każdym calu (1) Korzystałem z tej firmy i szczerze polecam - usługi świadczy w pełnym... Marcin Jabłoński Super (1) Obsługa jest bardzo miła i uprzejma. Chętnie pomogą nawet bez proszenia :)... maciek NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ (3) Panowie na dzień dobry nachalnie nakłaniają do zakupu, twierdząc przy tym że... mieszkanka nowego bloku Awaria (1) Usługa została wykonana solidnie oraz celne skazanie miejsca usterki. Miła... barbara budyś Dobry administrator (1) Mieliśmy kilku administratorów ale dzięki Panu Krzysztofowi nasze opłaty... Wojciech Koss Bardzo fachowo i miło (1) Byłam bardzo zadowolona z zamówionej usługi, doradcy techniczno-handlowi... jj dmateuszb - opinia (2) tańszych mieszkań tak wykonanych na pomorzu nie ma, do każdego można sieo... dmateuszb Polecam (1) Witam wszystkich serdecznie Chciałbym wyrazić bardzo pozytywna opinię na... Krzysztof Warczak super firma! (2) Chciałabym podziękować Panu Krzysztofowi i jego ekipie za dobrą pracę. Są to... Anna Lemke Bardzo zadowoleni (1) W Lokum kupiliśmy domek. Świetna lokalizacja, atrakcyjna cena i fachowa... mariusz Polecam (1) duzy asortyment, montaz i obsluga serwisowa godna polecenia amma