gorąco polecam (1) każdemu polecam firmę GRAB, wyborem materiałów, ceną i szybkością wykonania... LL Saruk - opinia (1) Salon może nie nalezy do najwiekszych ale wystawionych kilka propozycji... Saruk sprytni panowie dwaj (1) Polecam zdecydowanie. Uczciwi, sympatyczni oraz znający się na swoim fachu... marta
Konsultacje , Opinia: (1) Potrzebowalam konsultacji przy wyborze mieszkania, pod wlasne potrzeby :)... magdalena remont pokoju na pogorzu dolnym (1) firma solidna, dobre doradztwo wlasciciela firmy, wysoka jakosc uslugi,zakup... wioletta kobierzynska Polecam z czystym sumieniem (2) Jestem zachwycona. Meble są piękne, firma solidna. Dwa dni przed terminem... Izabela J. Kontrakt- naprawde fachowa obsługa (1) Jeżeli chodzi o załatwienie formalności to nie ma żadnych problemów Biuro... Hanna Herdzik Bardzo profesjonalnie (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Naprawdę wiedzą co to znaczy... Piotr Fantastyczna obsługa (1) Dobrze wyszkolony personel, dobre ceny... Gorąco polecam ! kris meble dla dziecka (1) wielki plus dla pana marcina,zlecenie wykonanie w terminie ,zgodne z... joanna Solidny hydraulik!!! (1) Polecam Firmę! Znakomita obsługa - jej solidność i jakość. Jak macie... Darek Firma jak najbardziej godna polecenia (2) Fachowa ekipa, usługa wykonana szybko, solidnie, czysto oraz niedrogo. ania POLECAM (1) Szybko, terminowo i w pełni profesjonalnie. Projektant, który mnie obsługiwał... Zadowolony GORĄCO POLECAM (1) SZYBKO, SPRAWNIE, PROFESJONALNIE, GORĄCO POLECAM, JA ZATRZYMUJĘ WIZYTÓWKĘ BEATA I unchaste 30 Pounds in 30 Days (1) Hi, good post. I have been wondering about this issue,so thanks for writing.... How I Lost Thirty Pounds in Thir podziękowanie (1) Podziękowania dla obu Panów z "Meblo-Serwis" za przemyślany i kompetentnie... Waldemar Najlepsza lokalizacja za normalne pieniądze (1) Przemieszkałem tutaj ponad 30 lat. Jest idealnie skomunikowane z centrum, a i... Czarek Firma NIE godna polecenia... (1) Nie polecam tej firmy ponieważ obsługa nie dotrzymuje terminów, awarie rolet... d(-_-)b Pętla tramwajowa i skrzyżowanie (2) Codziennie przejeżdżam skrzyżowaniem Witosa-Sikorskiego i łapię się za głowę.... arasu Super firma (1) Kupilam okna "AVANTE" w firmie Okno Serwis i jestem mile zaskoczona... Emilia Kuc