wymarzone mieszkanko (2) A ja właśnie niedawno podpisałam umowę na MOJE mieszkanko na „Solnej... KG ....pelen brak profesjonalizmu (2) Panowie zrobili mi dziure na wylot w scianie, mam krzywa szafe, zamontowane... Joanna Niesolidność (2) Wykonanie zabudowy (sierpień) było nieznacznie opóźnione,fachowcy nie... Iwona P.
Tragedia (2) Witam wszystkich zaciekawionych. Z przykrością muszę stwierdzić ze Stogi to... kinga NIE POLECAM (2) Kłamstwo za kłamstwem. Bardzo zła jakość okuć. Brak odzewu na reklamację.... Stanisław bardzo dobra obsługa i montaż (1) A u mine wszystko na 5+!!! Zamówiłem 4 szt drzwi dre za 4000zł. Bardzo miła... Krzysztof S. atrakcyjna cena i duży wybór , sporo ładnych realizacji (1) atrakcyjna cena i duży wybór , sporo ładnych realizacji Dorota Profesjonalnie i z humorem!!! (1) Z natury jestem marudą i ciężko mnie zadowolić.Po odwiedzeniu salonów w... Andrzej Murami christo - opinia (3) rewelacyjny market-duze okazje cenowe i szeroki wybor wszelkich towarow i... christo Pan Zbyszek :) (1) "Profesjonalizm nie wynika tylko z kompetencji... Prawdziwy profesjonalista... Agata nie polecam (1) Zepsuł mi się zamek w żaluzji w lokalu usługowym 16.02.10. Zadzwoniłem do... Łukasz sopocka obsługa klienta (3) Generalnie jedna z najgorszych obsług z jakimi sie spotkałem. Nie podnoszenie... klient Solidna i profesjonalna firma (1) Prace w naszym ogrodzie realizujemy kilkuetapowo. Na razie skorzystaliśmy... jOLANTA kACPROWICZ Godni polecenia (2) Zanim trafiłem do Studio Net odwiedziłem naprawdę wiele punktów w całym... Pałasz Aleksander Bardzo profesjonalna firma ! (1) Polecam z całą odpowiedzialnością.Panowie służą zawsze fachową poradą. Usługa... Marzena KULTURA I PROFESJONALIZM (1) AWARIA POWSTAŁA NAGLE I TO PODCZAS MOJEJ NIEOBECNOŚCI (PĘKNIĘTA RURA W... Marta Polecam (1) Pan Władysław odnawiał parkiet w moim salonie - wyszło pięknie, za niską cenę... Kamil Polecam (1) A ja wręcz przeciwnie ,miałam mieszkanie u konkurencji, fakt, że malutkie... krystyna Zdecydowany negatyw (1) Poczynając od słabej obsługi, poprzez brak pomocy nawet w wyniesieniu... Głos rozsądku NASZA WSPÓLNOTA -OPINIA (1) nie polecam - poza arogancją nic nie oferują jakośc, dbałośc wykonywanych... NEMO