polecam! (1) mimo lekkich opoznien ze strony banku, deweloper nie robil zadnych problemów.... N. SUPER SOLIDNA FIRMA -POLECAM (1) PANOWIE Z TEJ FIRMY WYKAŃCZALI U MNIE NOWE MIESZKANIE (80m). NAJPIERW... RAFAŁ WArto tu zamieszkać (1) Bliskość komunikacyjna i usługowa oraz zieleń sprawiają iż jest to miejsce... Tomasz
INWESTING"KLIMATY" (5) Kupilem mieszkanie na tym osiedlu i jak na razie jestem super zadowolony... Tomasz profesjonalizm na najwyższym poziomie (2) świetny kontakt z klientem, znajomość nowinek i doskonała jakość usług. polecam! aga g. Marna Firma (1) Od roku czasu dzwonie i prosze firme o zamontowanie nawiewnika w oknie... Hanna W basiula - opinia (2) Mieszkam za zaspie prawie cale zycie i uwazam ze jest naprawde swietnym... basiula george - opinia (2) mila obsluga ale nic poza tym ....szkoda "gadac" george pielęgnacja ogrodów we wspólnocie (1) Jesteśmy jedną ze wspólnot na Osowej. Wcześniej korzystaliśmy z usług innej... Członek Zarządu Wspólnoty Osowa POLECAM!!! (1) Super obsługa.Można oczekiwać dobrej usługi za dobrą cenę,ale otrzymałem... Krzysztof Malinowski - Pruszcz G walek (1) ta firma to sciema uuuu jestem monterem w tej firmie już 12roczek (2) ....i niektóre z czytanych opini o firmie FAMA to do łez mnie doprowadzają... Roman Polecam (1) Deski podłogowe bardzo dobrej jakości. Bardzo miła i kompetentna obsługa.... Bartosz SUPER Polecam (1) Dla mnie super polecam Adam ... (2) Zamowilismy drzwi w Interdoor za wzgledu na szybki czas realizacji. Po... Agata Gdańsk OPINIA (1) Będzie krótko i rzeczowo! Zdziwiła mnie tak wysoka jakość przy BARDZO... Adrian S. Polecam (1) Duży wybór i rozsądne ceny. Anna szybko, tanio i profesjonalnie ! (1) polecam!!! Jurek świetny skandynawski sklep (1) I w moim przypadku obsługa była baaardzo sympatyczna, zakupiłem komplet... Artur Firma godna polecenia (1) Firmę Pana Wojciecha polecili nam znajomi, bardzo zadowoleni z usług firmy... Katarzyna i Krzysztof