Jest dobrze (1) Po zebraniu jak najlepsze wrażenia, po prostu profesjonalizm. Pozdrawiam P.M. Klient TAK (1) tak tak i jeszcze raz tak:) ładnie, szybko, estetycznie i profesjonalnie.... natalia- zadowolona klientka drzwi interdoor (1) zdecydowanie polecam firmę. profesjonalna obsługa, szybka realizacja, świetna... dagmara wilczewska
polecam (1) Praca nad naszym domem jednorodzinnym w biurze „Biała Kropka”... Marta Uwaga na rabaty (2) Nie polecam zakupów w firmiw Wema. Na początku bardzo miło, obiecany rabat i... zawiedziony klient udrażnianie kanalizacji i nowa instalacja (1) serdecznie polecam pana adama za fachowe doradztwo i sumienność, nie po raz... waldemar Brecht - opinia (1) Szybko, sprawnie i z uczciwą zapłatą - polecam! Brecht Dobre (1) cena idzie w parze z jakością, przedewszystkim szybka realizacja zamówienia... Adrian Polecam! (1) Polecam firmę Parkiet - Line wszystkim tym, którzy pragną mieć piękną,... Magdalena R. usuwanie gruzu, odpadów budowlanych (1) Bardzo dobry kontakt, co najważniejsze w tych czasach punktualność,... Rafal Artur - opinia (1) Praca wykonana szybko i profesjonalnie.Zleciłem tej firmie wykonanie ściany w... Artur bardzo fajna firma , elastyczne ceny , potrafią doradzić (1) bardzo fajna firma , elastyczne ceny , potrafią doradzić Arek Nie zamawiać firmy Marlux!!!!! (1) nie jestem zadowolona z tej firmy ,nawet nie chcą poprawić tego co popsuli... niezadowolona Nie zamawiać firmy Marlux!!!!! (1) to prawda -napisałam błędną nazwę firmy prawidłowo brzmi-Firma Marlux -są... niezadowolona klijentka firma -marluks nie zamawiać niesolidni!!!!!!!! (1) ja też od roku dzwonie i nie odbierają telefonu mimo naprawy jednego okna... niezadowolony OK (1) Bezproblemowa współpraca, dobry kontakt i wykonanie dekoracji ściany... MM polecam (1) Bardzo dobrze zaopatrzony sklep duży wybór firan i zasłon . Jestem pozytywnie... elżbieta Firm OGO czy ktoś słyszał - może coś podpowie (1) Witam Mam zamiar u nich kupić mieszkanie. www.ogoinwestycje.com.pl... piotr w 100% zadowolony (1) W październiku zeszłego roku po długim czasie szukania, przebierania miedzy... Piotr rlut - opinia (1) Kupuję w Skwarze od kilku lat (po 15 mp). Są bardzo terminowi, drewno... rlut