Solidna firma (1) Jestem bardzo zadowolona.Profesjonalne podejście do sprawy.Fachowe doradztwo.... Iza Balcer Piotr Kosowski - opinia (1) Solidna praca z wyobraźnią. Praca wykonywana czysto, solidnie i terminowo.... Piotr Kosowski kocio - opinia (1) Firma jakich mało na rynku w pozytywnym sensie. W szczególności Pan Bartek -... kocio
Szybko, solidnie, niedrogo (1) Prace wykonane terminowo, na wszystko jest umowa. Ceny takie jak wszędzie, z... kocio swietna firma (1) Profesjonalna firma BARDZO MIŁA OBSŁUGA, KULTURALNI PRACOWNICY! Wykonanie... Krzysztof M. Dobra, solidna firma. (1) Usługa obejmowała montaż czterech kolektorów, zasobnika 400l + rury i... M.Chodorowski mieszkaniec os. Focha - opinia (1) Wbrew misji firmy ze strony głównej, Tempo ma wszystkich lokatorów głęboko w... mieszkaniec os. Focha BRAWO!!! Ciag dalszy (3) Poza tym Pan Grzegorz przygotowal Nam towar juz gotowy do odbioru i nie... zadowolony klient POLECAM! (1) Bardzo miła obsługa, przystępne ceny, szeroki wybór i przede wszystkim bardzo... BB ... (1) ... Za projekty każą sobie płacić z góry a potem nie wywiązują się z obietnic... Magdalena Warto polecić! (1) Już od dłuższego czasu zamawiam w Chwaszczynie, ostatnio otworzyli nowy... Stolarz wodnika (2) do szału doprowadza mamienie, iż za miesiąc oddane zostanie mieszkanie do... rozgoryczeni NN - opinia (1) hymmmmmmmmmm i co tutaj wiele pisac? poprostu :):):) NN Szybko i nowocześnie (1) Usługa wykonana fachowo i w terminie, polecam. dmn Dobra, rzetelna firma (1) Polecam, pełny profesjonalizm Zadowolony klient Pełen Profesionalizm ! (1) Polecam usługi Pana Jarka i jego ekipy, po długich poszukiwaniach i obawach... oovoo andere - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę - mają duży wybór w przyzwoitych... andere Szybko, sprawnie i solidnie, polecam !!! (1) Zleciłem wykonanie certyfikatu energetycznego domku jednorodzinnego. Został... Krzysztof Wielki pozytyw! (1) Polecam wszystkim! w poniedzialek spotkala mnie niemila przyjemnosci wlamania... sebek Mirek - opinia (1) Treść opinii: Elegancja Francja :) Polecam. Nic dodać, nic ująć. Mirek