Zadowolony (1) obsluga dobra termin dotrzymany ceny przystepne polecam ~~~~~~ Suchanino (1) Mieszka mi się tu dobrze nie narzekam jest ciekawie są dobrzy ludzie nikt... Łukasz Rewelacyjne biuro (1) Naprawdę profesjonalna firma ! Możnaby powiedzieć, że potrafią ździałać... Adam
Polecam (1) Uczciwa, rzetelna i solidna firma. Andrzej Uczciwa ocena (1) Z lokum podpisaliśmy umowę w styczniu tego roku. W sierpniu odebraliśmy już... Krzysztof super firma (1) jestem jakże zadowolona z wykonania mi łazieniki.panowie znający sie na... lidia wąsik POLECAM (1) POLECAM FIRME ANDREAS PRZEPROWADZKA Z NIMI TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ. gość Iwona Kowalska - opinia (1) Korzystalam z uslugi aranzacji przebudowy mojego 35m² mieszkania w bloku... Iwona Kowalska GORĄCO POLECAM!!!! (1) Bardzo sympatyczni Panowie, znajacy się na tym co robia i przede wszystkim... Krzysztof W końcu na swoim (1) Nareszcie jestem na swoim. Mieszkanie odebrane dawno temu, nadmienię, że... Jasiu Wszystko OK (1) Bardzo polecam. Solidna i dobra firma. Cyc_pc Firma godna polecenia (1) Firma spełniła moje oczekiwania pod każdym względem. Począwszy od wyboru... Peper ++++++++++++++ (2) pol roku po odbiorze ...... wszystko ok le Mam b.dobrą opinię o firmie Ankra (1) Zgadzam sie w 100% z tym co napisali poprzednicy.Gdyby wszystkie biura... Adrianna Górska jest ok (1) mieszkanie zgodnie zo czekiwaniami. miła obsługa w sprzedazy. profesjonalne... Elżbieta S Naprawde polecam !!!!!!!! (1) Jestem zadowolony z okien z czystego montażu oraz z obsługi. Firma godna... Bogdan Jaś kasia - opinia (1) kupiłam kuchnie w zeszłym roku i od poczatku sa problemy projekt nie spełnił... kasia Katastrofa (1) Skandaliczna obsługa, po podpisaniu umowy i przelewie pieniędzy zero... D Nareszcie się polepszyło (1) byłam ostatnio zapoznać się z ofertą Polnordu w Gdańsku. Przerażona opiniami... Delta Nie polecam (1) 1. Brak profesjonalizmu 2. hydraulika źle zrobiona 3. ceny zbyt wysokie w... Paweł