Żenada (2) Mieszkania wykończone byle jak, byle szybko i po najmniejszych kosztach.... Naiwny PEłEN PROFESJONALIZM (2) Witam, Prowadzę firmę budowlaną, montujemy w mieszkaniach miedzy innymi... Marek Miło , poprostu ok (1) Pierwsza agencja w której dostałem informacje co to znaczy TKN - trójmiejska... Marcin Wierzbicki
Zadowolony (1) Z wyceny tej firmy skorzystałem przez przypadek przechodząc obok jej... Marian Artystyczne kwiaty (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług P. Bartosza. Sprawny kontakt, usługa... ania Mycie okien - Zdecydowanie polecam (1) Z firmą Nostromo zacząłem współpracę dopiero w tym roku, jednak wiem, że... Bartosz Bardzo zadowoleni (3) Kupiałam z mężem mieszkanie na Morenie na Królewskim Wzgórzu Jesteśmy... Anna Karcz pełna satysfakcja (1) jestem w pełni zadowolona z realizacji zamówienia a szczególnie milło... sylwia,gdynia-orlowo błeee (1) beznadziejna jakość, wykonania. Kiepska stolarka. koniecznie sprawdź... zniesmaczony mieszkaniec Super miejsce (1) Gorąco polecam to miejsce. Współpracuję jako architekt z P.Bożenką już bardzo... Ewa Patalas M3 (1) rok po odbiorze nic sie nie dzieje zlego z mieszkaniem , mila obsluga klienta... gaudi POLECAM !!! (1) Z mężem szukaliśmy firmy, która by nam wykonała meble kuchenne. Po nieudanej... Dorota i Rafał szeroki wachlarz uslug (1) Goraco polecam ten zaklad. Korzystalam z uslug dwukrotnie i w przyszlosci... iwona A ja polecam (1) Do tej pory mieliśmy już kilku administratorów ale wreszcie można to nazwać... Klient STRATA CZASU (1) Serdecznie NIE polecam, typowa firma, która jeszcze nie rozumie o co chodzi w... jbl To nie jest zwykłe studio (1) Z racji tego, że zrobiłem już kilka domów (wykańczam, pomagamy umeblować itp)... Piotr Przemysławski super szafy (1) polecam ten sklep, zakupiłam solidną szafę na wymiar z drzwiami suwanymi i to... Kasia dobra firma (1) szybki i rzeczowy kontakt, kompetentna obsluga, przystepne ceny :) pit ANULKA - opinia (1) Rewelacyjne wykonanie tynku -super efekt ANULKA Super biuro (1) W trzy tygodnie znaleziono mi kupca na moje mieszkanie. Sprawna obsługa bez... M.K.