Nie zgadzam się.. (2) ..że to dzielnica jak każda inna.Mieszkam tu od 46lat i w życiu nie... Krzysiek Warto (1) Zamówiłam kuchnie w tej firmie jakiś miesiąc temu i jestem bardzo pozytywnie... Magda K. Janusz i Kasia - opinia (1) Z usług firmy Antaris skorzystaliśmy pięć lat temu przy aranżacji naszej... Janusz i Kasia
Bardzo, bardzo polecam (2) Bardzo solidne wykonanie (był to montaż okien i drzwi). Bardzo dobre... Gdynianka Bardzo zadowolona! (2) Jestem bardzo zadowolona! Trafiłam tu z polecania koleżanki która korzystała... Ania Dobra firma. (1) Starają się doradzić, pomóc w wyborze i mają duży wybór tkanin, produktów i... Arek Profesjonalna firma (1) Wymiana wszystkich okien+parapetów w mieszkaniu. Profesjonalna oferta bez... Wojciech B. Dzielnica, w której jest wszystko (1) Być może Przymorze nie jest najpiękniejszą i najbardziej bezpieczną... Mieszkanka Przymorza antyexpert (2) To się nazywa administrator i zarządca. Gościu co się zwie prezesem tej firmy... głupek, który dał się nabrać O firmie LA PUERTA (1) Prosze panstwa chcialam podac moja opinie o firmie La puerta z ktorej usug... Elzbieta Barbara B. Kupno mieszkania (1) Jestem naprawde zadowolona z wspolpracy, szukalysmy jakis czas (nie wciskano... Dorota H. Polecam! (1) Solidnie i przystępnie cenowo. He-man Balustrada (1) Pracownia p.Dominika bardzo rzetelnie i fachowo wykonała powierzone im... Andrzej B Solidni i niedrodzy fachowcy (1) Panowie dokończyli moją budowę (kondygnacja i dach), a następnie wykończyli... Tomasz Sobczak Paweł - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Pan Bartek to konkretna, solidna i bardzo dokładna... Paweł polecam! (1) mimo lekkich opoznien ze strony banku, deweloper nie robil zadnych problemów.... N. SUPER SOLIDNA FIRMA -POLECAM (1) PANOWIE Z TEJ FIRMY WYKAŃCZALI U MNIE NOWE MIESZKANIE (80m). NAJPIERW... RAFAŁ WArto tu zamieszkać (1) Bliskość komunikacyjna i usługowa oraz zieleń sprawiają iż jest to miejsce... Tomasz INWESTING"KLIMATY" (5) Kupilem mieszkanie na tym osiedlu i jak na razie jestem super zadowolony... Tomasz profesjonalizm na najwyższym poziomie (2) świetny kontakt z klientem, znajomość nowinek i doskonała jakość usług. polecam! aga g.