Szybkość, jakość i cena to atuty tej firmy (1) Aby wykonać ogrodzenie zamówiłem żwir w jednej z pomorkich firm - porażka !... Darek Sprzedaż apartamentu (1) Ja również ubiegałam się o zakup ostatniego wolnego apartamentu, niestety... Żaneta Izabellam Wrzesień - opinia (1) Zgadzam sie, ja mieszkam od pięciu lat, z problemami powyżej zetknęłam się.... Izabellam Wrzesień
Przymorze najfajniejsza dzielnica Gdanska jest! (1) Mieszkam tu juz 30 lat (wczesniej z rodzicami a obecnie z wlasna rodzinka) i... Misio poniżej krytyki (1) Witam. Skorzystałem z usług biura w Auchan. Pan projektant za 150 zł w ok. 10... pabe bdb (1) umierałem ze strachu przed położeniem dachu bo się nie znam na tym ale w... Kazmierz Dzielnica symapotyczna (1) Dzielnica symapotyczna Tomasz WIELKA LIPA (1) Tytuł brzmi zachecająco dlatego tez probowalem sie skontakowac z firmą ZADEN... wojtek brak zainteresowania klientem (1) Nie polecam korzystania z tego sklepu.Trudno uzyskać pomoc i informacje od... jonek Wszystko OK (1) Kupiłam ciekawe mieszkanie, sprawnie, w miarę tanio jak na ten standard -... Izabela Monika i Wojtek - opinia (1) Polecam wszystkim, bardzo duży wybór akcesorii , rewelacyjna obsługa Monika i Wojtek Bardzo polecam (1) Jest to firma godna polecenia, ponieważ oferuje najlepszy towar w najniższych... Mateusz Profecjonalnie (1) Ładny teren. Jest las i stawy z rybkami. Projekt domu trafiony. Możliwość... Hanna Świetnie zorganizowane biuro (1) Absolutnie polecam biuro. Cała transakcja przebiegła spokojnie i pod nadzorem... misiek nowiec (2) super domek !!! wykonany z wysokiej klasy materialow i do tego przed czasem... szczesliwa polecam (1) Mieszkanie wystawiałem w ogłoszeniach od października 2007r - 50 mkw. I do... Robert Mleko UHT - opinia (1) Jeśli chodzi o wygląd, to zdazaja sie lepsze i gorsze miejsca. Galeria... Mleko UHT Spoko (1) Miłe miejsce. Jedno z niewielu w Trójmieście, gdzie kostka betonowa stoji... Adam NIE SĄ SŁOWNI (1) Miszkanie ładne, ale niesty po umówieniu się na podpisanie umowy u notariusza... ELA włascicielka - opinia (1) odebrałam mieszkanie. Jestem bardzo szczęśliwa z mojego własnego m. Osiedle... włascicielka