Filip - opinia (1) Sprawnie, tanio, sympatycznie Filip profesjonaliści (1) Profesjonalne wykonanie bez żadnych zastrzeżeń , przyjazny klimat i przyjazne... szufladajedynka udane zakupy (1) Ostatnio szukając wanny trafiłam na Wemę, zupełnie przypadkowo. Owszem wybór... klientka
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) W ostatnich dniach chciałem zrobić remont w mieszkaniu, zadzwoniłem do kilku... Damian Super kuchnia (1) Jestem bardzo zadowolona z kuchni i polecam firmę jak najbardziej. Małgosia S. Małgosia S POLECAMY (1) Jako Lider w osuszaniu budynków polecamy Pana Kazimierza jako godnego... Anna Leszczyńska Dry-Pol s.c. Kompetentnie (1) Przy aranżacji naszych trzech pokoi pani Agata przedstawiła dla każdego z... Grażyna AgaCz - opinia (1) Nigdy wcześniej nie miałam przekonania do firan, zostałam jednak zmuszona do... AgaCz Nie polecam (2) Killka miesięcy temu dorabiałem tu klucz od samochodu z immobilizerem.... Jan Grzymała Polecam (1) Jeśli szukasz ciekawych pomysłów na swoje wnętrze to strzał w 10. Pełen... Mi mieszkaniec - opinia (2) Mam wątpliwą przyjemność mieszkać na osiedlu Rumia Park. Od początku były... mieszkaniec Polecam! (1) Realizacja wykonana terminowo, zgodnie z oczekiwaniami Dorota Bożena Wężkowska - opinia (1) Super, ściana wygląda dardzo ladnie.Kolory dobrane do całego wnętrza.... Bożena Wężkowska szok (1) salon piątka dzwi od ręki tego czego szukałam ,podłogi wybor ogromny,co wazne... paulina :) (1) Cieszy oko na dłużej. Anna Jałońska Ania - opinia (1) Szczerze polecam. Wzory wyglądają naprawdę oryginalnie. Pan Bartek to... Ania POLECAM (1) Bardzo fachowo i starannie wykonana praca ,pełna elastyczność co do sugestii... Krzysztof Gonia Tragedia!!! (1) Nie mają prawie żadnych płytek w magazynie, dlugi termin oczekiwania, po... misiu Zależy Mu na zadowolonym kliencie (1) Pan Piotr pomaga projektować, bierze na siebie zaopatrzenie (dzieli się... Krzysztof Solidna firma (1) Jestem bardzo zadowolona.Profesjonalne podejście do sprawy.Fachowe doradztwo.... Iza Balcer