uphagen sie cieszy!!! (2) cieszy się uphagen,że jego dworek zostanie odrestałowany i kamienice... fanka dolnego miasta Bardzo solidnie !!! (1) Jeśli ktoś poszukuje bezstresowego kontaktu z fachowcem, a potem rzetelnie... Ola Tylko Tryton :) (1) Polecamy każdemu kto chciałby szybko i z pomysłem urządzić sobie... Marcin i Monika
POLECAM (1) Firma robiła mi łazienkę. Świetna robota, czyściutko i schludnie, a do tego... Anna Kubik Pysiak - opinia (2) plusem jest dobre połączenie z miastem Pysiak wręcz odwrotnie... (1) U mnie sytuacja wyglądała dokładnie odwrotnie... Panowie przyjechali do mnie... Justyna W. NIEWIARYGODNI (5) JESTEM NIEDOSZLYM KLIENTEM, I CALE SZCZESCIE. OBIEDNICE PREZESA J.K I M.A SA... NIEDOSZLY KLIENT Tomek (3) Jest ok. Tomek Kuba - opinia (1) Polecam Kuba ZDECYDOWANIE ODRADZAM - PORAŻKA I KPINA (1) Kupiłem drzwi zewnętrzne Gerda. Montaż "fachowców" trwał 15 godzin przy czym... Marek Puch Gorąco polecam (1) Panowie przyjechali aby udrożnić rurę pod wanną, wszystko poszło szybko,... Aleksandra Polecam firmę MDMeble (1) Panowie są bardzo dokładni, znają się na swojej pracy. Stosowane materiały sa... Aleksandra Maciejewska ZOFIA CHUDZIAK - opinia (1) PROFESJONALNA OBSLUGA BARDZO DOBRY TOWAR KW IATY DORODNE INFORMUJE ZE ZAKUPU... ZOFIA CHUDZIAK Profesjonaliści! (1) Miałem do zrobienia kuchnie i poddasze, bo takich mebli nie da się kupić.... Bogdan Mały 64 - opinia (1) Polecam goraco korzystanie z usług. Profesjonalne wykonanie zarowno od strony... Mały 64 Aga - opinia (1) Firma solidna i profesjonalna. Bardzo mili Panowie. Prace za bardzo rozsądną... Aga Solidna firma (1) Atrakcyjne prowizje dobry wybór i fachowe doradztwo również w doborze kredytów. Michał Profesjonalnie. (1) W wynajmowanym mieszkaniu pojawiły się problemy z kranem i nieszczelnymi... Młoda Polecamy! (1) Jak najbardziej podzielamy opinie poniżej. Widać, że w tym miejscu klient... Przemek PROFESJONALNA FIRMA - POLECAM (1) Po różnych przeżyciach związanych z zatrudnianiem "fachowców" trudno nam było... Monika i Marcin