Przeniesienie rury grzejnika łazienkowego (1) Drugi raz korzystałam z usług tej firmy. Drugi raz profesjonalnie , szybko i... K.K - Rotmanka Kpina z klienta w Wemie!!! (1) Dla Wemy klient jest tylko i wyłącznie ważny w chwili zamawiania płytek... Klient z Chełmu Wielki pozytyw (1) Pani Monika jest 100% profesjonalistką która ma wspaniałe podeście do... Waldemar
Gratulacje (1) Nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim podejściem do klienta.Właścicielka... Władysław nieporozumienie (2) Drzwi zamówiłam 15.06, z termin realizacji do 30.06.2009. Kilka dni wcześniej... Jola SEA TOWERS (1) Młodzi ludzie , pełni pomysłów i umiejący słuchać inwestora.Przekonali mnie... I.K SUPER (1) Gorąco polecam korzystanie z usług dekorowania ścian przez Pana Bartka.... Ola Zdecydowanie polecam (5) Skuteczni i kompetentni. monika Żaneta - opinia (3) Przestrzegam wszystkich przed Ekolanem.Nie dajcie się nabrać szczególnie na... Żaneta Profesjonalizm, kreatywność, nowatorstwo. (1) Budynek firmy Maritex w Gdyni przy ul. Rdestowej 53D otrzymał wyróżnienie... Prezes firmy Maritex Proszę zostawić numer telefonu, wyjaśnimy i oddzwonimy ! A kuku (1) Najpierw rodzice później ja korzystaliśmy w przeszłości wiele razy. Jakość... Mieszkaniec Grabówka Jestem zadowolony ze swojej kuchni (1) Jestem dość wymagająca i szukałam firmy,która spełniłaby moje oczekiwania i... Natalia Zdecydowanie polecam!!! (1) Pan jest bardzo konkretny. Ma do wyboru masę różnych próbek tynków... Zuzanna Polecam (1) Bardzo sprawnie działająca firma , bogaty asortyment oraz fachowe podejście... sebastian fajne miejsce (1) Witomino to super miejsce. Blisko do centrum, blisko do obwodnicy. Dużo lasów... piotr Dzielnica rozwojowa (1) Teren połozony za zachodniej czesci Gdańska, sąsiaduje z Matarnią, połódniem,... formela.malowanie@gmail.com osowa (1) osiedla ktore w wiekszej czesci budowaly sie pod koniec 90-lat, wiele sie... maf3@wp.pl profesjonalnie i stylowo (1) jestem bardzo zadowolony z wyboru tej firmy. podejscie do sprawy bardzo... Rafał G. Szybko, sprawnie i tanio ! (1) Skorzystałam z usług tego Pana i muszę powiedzieć, że jestem bardzo... Anna PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Była szybka i trudna robota do wykonania, wszystko przebiegło wg planu termin... Biurowiec CID