Porażka (3) To już trzeci "salon" Wemy odwiedzany przeze mnie w ciągu 2 dni. I tutaj... Justa biurokracja i brak szacunku (1) Dzisiaj po południu podniosłam słuchawkę domofonu i usłyszałam : gazownia.... iza Opinia Negatywna (1) Niestety mimo umówionego terminu na pomiar, nikt sie nie pojawił pod... dorota
Fachowcy w każdym calu ! (1) Firma Elster wykonała u mnie w domku instalację elektryczną. Cena usługi... Adrian w miare pozytywnie (1) witam, mieszkam na fikakowie ponad 2 lata : plusy: łatwy dostęp do... km Kaja - opinia (1) Udane zakupy! Pani z obsługi doradziła mi jak wyposażyć moją nową łazienkę.... Kaja wojtek - opinia (1) Fatalna obsługa p. Doroty S. , dostarczony towar uszkodzony , choć przyznaję... wojtek Fachowa obsługa, mili ludzie, uczciwi sprzedawcy (1) Szukałem ostatni bramy garażowej i drzwi bo się buduję, wiec szukałem... klient zapowiadało się lepiej (1) Koszta stanowczo przewyższaja jakość obsługi, mało dynamiczna firma,... Stanisław osiedle, firma i same domy naprawdę godne polecenia (2) Przemówiła do nas najpierw oferta bo lokalizacja naprawdę dobra, w każdą... Ola i Marek fatalnie! (1) Nie polecam zarzadcy, deweloper fatanie wybral nam firme do wspolpracy, mam... S.S. okna przez które świata nie widać (2) Nie polecam firmy, po 8 latach użytkowania okien są one rozszczelnione i... Bożena super firma (1) Polecam gorąco. Tak solidnej firmy jeszcze nie spotkałam. Punktualnośc i... Sopocianka z Brodwina Polecam (1) Realizowałem w tym sklepie większe zamówienie i jestem zadowolony z zakupów.... mustafa Polecam (1) Kompetentnie, szybko i niedrogo. Bardzo polecam. Reivan Polecam (1) Chcialabym zauważyć jedną prawidłowość. Jest tutaj tyle negatywnych opinii o... Daga Odradzam wszystkim (2) Zamówienie miało być zrealizowane 15 listopada 2008 roku. Na początku... wojtek Firma godna polecenia (4) Firma GRAB robiła dla mnie kuchnię i zabudowy w mieszkaniu. Kuchnia naprawdę... Paweł REWELACJA - BARDZO DUŻA ROBOTA A WSZYSTKO ZROBIONE SUPER! (1) Pan Tomek wykonywał u mnie remont w mieszkaniu kilka lat temu i zrobił to w... Magda Dariusz - opinia (1) polecam wszystkim tą firmę kominiarską,Pan miły i bardzo szybko oraz fachowo... Dariusz