Polecam (1) Przeciek w brodziku szybko wykryty. Wszystko wykonane profesjonalnie i... Jarek polecam bardzo (1) Skorzystałam z usługi wyceny nieruchomości w firmie Cerber w styczniu 2010... Bożena z Kartuz Polecam. Miła obsługa. Szybka realizacja. (1) Zamówiłem szafkę narożną. Zrobili ją już na następny dzień. A że montowali... fala
Fachowość!!! (1) Ekipa, która NAPRAWDĘ zna się na Budowlance przez duże B. Z nimi to można i... EBart rewelacja (1) gorąco polecam Pana Grzegorza, nawet w budownictwie z lat 70-tych o krzywych... K.P. kaloryczność gazu (2) ostatnio jest to chyba chorobą tej firmy, to paranoja aby po ociepleniu... Michael Gorąco polecam! (2) FHU Florian to firma oferująca usługi na "europejskim" poziomie. Wysoka... Magdalena tak tu mozna robic zakupy (1) obsługa i fachowosc na bardzo wysokim poziomie wezyrek JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI (1) Firme IMPERF znalezlismy w internecie i skorzystalismy z usługi :wyburzenia... Witek Polecam firme (1) Profesjonalna obsluga oraz doradctwo w zakresie sprzedazy.Jestem bardzo... Maciej Zdecydowanie polecam. (1) Bardzo fajna firma, rzeczowa, terminowa, jakościowo produkty najwyższej... Mirek z Myśliwskiej naprawdę warto! (1) Miła i profesjonalna obsługa,krótki czas oczekiwania,szybki i dokładny... marlena i piotr z zaspy sprawni i szybcy ... (1) Polecam firma jest silna Nie są drodzy poruwnując do innych ślamazarnych i... reporter Super firma polecam (1) Bardzo dobra firma profesjonalna obsługa terminowa realizacja no i montarz... Rafał Polecam Gorąco (1) Polecam wszystkim salon mebli Kuchennych Black Red White, o tym że meble BRW... bozena POLECAM FIRME AREDO (1) Bardzo miła obsługa, szybki termin realizacji, fachowy montaż, bardzo szeroki... Jerzy Profesjonalna firma! (2) Szczerze polecam współpracę z firmą Dom & House. Bardzo dobre podejście do... Aleksandra . K. darek - opinia (1) zlecenie wykonane przedewszystkim rzetelnie i dokładnie.goraco polecam. darek Uczciwa i solidna firma (1) Z czystym sumieniem możemy polecić usługi pana Piotra Bonina. Nasze... Dorota Polecam ;-) (1) Witam .. Szukaliśmy dłuższy czas drzwi , odwiedziłam duzo salonów i... Anna