Zajefajna firma i super obsługa. (3) Zwłaszcza obsługuje Pani i taki młody Pan w Ferrari znają się na rzeczy.I... Michał Zieliński NIE POLECAM (1) Niestety nie mogę polecić tej Firmy. Osoba, która przyjechała na pomiar nie... Ewelina Polecam (1) Usługa wykonana kompetentnie i solidnie. Hydraulik udzielił szczegółowego... Edyta
szczerze polecam (1) Witko to solidna i uczciwa firma, która dba o zadowolenie klienta. Właściciel... magdalena.ko POLECAM! (1) korzystałam z usług firmy kilkakrotnie i chętnie tam wracam/nawet w sobotę... ice_bebe najtanszy i wiarygodny (3) polecam ten sklep niedosc ze jest najtanszy tpo ma spory wybór w asortymencie... mas m.a. - opinia (1) Fachowa obsługa, terminowość i błyskawiczna reakcja na uwagi - bez słowa... m.a. Super (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Obsluga mila, realizacja w terminie.... Zadowolony klient bardzo polecam! (1) witam! byłam zmuszona do wymiany okien na początku roku w bardzo niedogodnych... Justyna Rewelacja! (1) Pragnę gorąco polecić wszystkim to biuro! Zakupiłam kilka rolet do całego... izabela, gdańsk Pierwszy i ostatni kontakt z firmą L... Zainteresowanym odradzam. (3) Jakość i profesjonalizm firmy \"L.\" i \"Park w Małkowie\" dalekie od... mieszkaniec Brak zastrzeżeń (1) Wszystko zostało zrobione tak jak trzeba, w trakcie wynikł problem z... Bogumił piękne dekoracje (1) Uważam że firma ta oferuje usługi na najwyższym poziomie.Dekoracje idealnie... iwona Nie polecam (1) Firma nie dbająca o klienta.Wielokrotne naprawianie swoich usterek.Bardzo... oksyw Kafelkowanie łazienki (1) Kafelki w mojej nowej łazience wyglądają pięknie. Firma doradziła w wyborze... Mirosław Miotk Polecam firmę Stolgro (1) W firmie Stolgro zamówiłam meble kuchenne w nowoczesnej stylizacji. Zostały... Urszula Polecam (1) Kilka napraw wykonane szybko, sprawnie i w miłej atmosferze. klientka To nie jest diobry developer (2) Niestety ARSKOM to nie jest dobry developer. Chaos informacyjny, każda z PAń... karolina profesjonalnie (1) Właśnie piszę ze swojego nowego mieszkania, które kupiłam dzięki biurowi... Joanna K. NIE POLECAM!!! (4) Nieterminowo, opóźnienia kilkumiesięczne, jakość wykonania nieadekwatna do ceny. @