Dron w ogrodzie

Dzisiaj ok 11.30 znaleziono dron jeśli ktoś chce go odzyskać proszę się odezwać na forum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzień dobry, pierwszy raz latałem tym dronem i straciłem kontrolę. Poproszę o szybki kontakt. Nr. tel 570 852 000
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zamiast pisać na forum należy wezwać policje - jesteśmy w specjalnej strefie i takie zachowanie jest karane wysoką grzywną
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 16

Gdybyś znał się trochę na przepisach to nie pisałbyś głupot.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ogólnie dla konfidentów którzy dzwonią na policję z byle powodu aby tylko dowalić sąsiadowi... Powinny zostać zbudowane specjalne zamknięte ośrodki oddzielnie mężczyźni i kobiety aby gen podpie...dalactwa z czasem wyeliminować...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie ma potrzeby budować specjalnych ośrodków, Banino wystarczy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nieee bo z Banina to robactwo się rozpełza i swobodnie rozmnaża...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieszkamy w strefie kontrolowanej. Można latać tylko za zgodą lotniska.

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1eOwyB0F5ZW0n2jbv0pX59f9O1xM&hl=en_US&ll=54.37015639071688%2C18.460555999999997&z=11

nazwa
ctr epgd
opis
Min: 0 ft, Max: 1800 ft
Obszar kontrolowany lotniska Gdańsk-Rębiechowo
Źródło: AIP AD 2
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Idz sobie czepnij za paleto jak się nudzisz. Co za ludzie, nie pierdź bo paragraf znajdą. Lepiej prześledź co żona robi jak studiujesz prawo i sąsiadów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Czytajac wypowiedzi już wiem co zrobię, gdy taki dron wpadnie na mój ogródek. Nieznajomość prawa szkodzi, a już bardzo szkodzi nieznajomość prawa lotniczegom gdy wchodzimy w przestrzeń powietrzną.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ostatnio była akcja na Gatwick z powodu droga i zamknęli lotnisko na ileś godzin a brytyjska policja wezwała wojsko, które użyli specjalnego sprzętu by namierzyć drona. Cała dyskusja była na temat bezpieczeństwa lotnisk w związku z używaniem dronow w ich okolicach i być może Brytyjczycy będą wprowadzać ograniczenia kupna tego sprzętu dla cywili. Ale to Wielka Brytania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaaaa cieeeeeeeeeee. d**il
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Podziwiam komentarze rozwydrzonych "Baniniaków" wyżej. Jak już znajdzie się jakiś dron, zatrzyma lotnisko i będzie to w TVN24 to dopiero będzie ubaw - trzeba to tempić w zarodku. U nas drony niet ! Może sołytsowa powinna wynająć przyczepę z głośnikami i obwieszczać to ulica po ulicy tak aby dotarło do posiadaczy ziemiskich w ilości 70m2 domu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

I dlatego bendzie teraz jesien i za kare wróci po do wladzcy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stancie z boku i posłuchajcie siebie. Tragedia to forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nawet zima sobie poszla
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja dzis znalazlam psią kupę w ogrodzie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

zanieś na Policję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Nowy proboszcz (12 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...