ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Tylko elka school i Piotr Kruszona:) (1) Szkołę wybrałam z polecenia koleżanki i się nie zawiodłam. Bardzo miła... Emilia Serdecznie polecam tę szkołę! (1) O tej szkole dowiedziałam się od znajomych. Postanowiłam skorzystać z oferty... Adrianna B. polecam szkołę a na jazdy Piotra Kowerdeja:) (1) szkoła bez zastrzeżeń, miła atmosfera, przyjaźni i pomocni ludzie! Na... Sławek
Kat. A - POLECAM!! (1) B.Polecam nauke ze szkola Elka dla kat.A. Genialny instruktor p. Piotr... Michal Super przygoda !!!! (1) Zdałem za 2 razem przez swoją głupote, ale byłem bardzo dobrze... Daniel Piotr Kowerdej - instruktor nauki jazdy kat. A - Elka School (1) Polecam wszystkim marzącym o zdobyciu prawa jazdy kategorii A zajęcia... Adam Najlepsza szkoła w Trójmieście : ) (1) Z całego serca polecam Elkę School!!!!! Przemiła atmosfera na kursie... Alicja P. Janusz Sowa jest the best! (1) Do Elka School trafiłam głównie z polecenia znajomych i pozytywnych opinii w... Natalia Serdecznie polecam !!! (1) Rewelacyjna Szkoła Jazdy !!! Przemiłe Panie pracujące w biurze obsługi,... Beata D. Polecam! (1) Szkoła godna polecenia :) Moim instruktorem był Pan Janusz Piotrowski, miła... Ania Polecam Pana Piotra Kowerdeja :) (1) Bardzo polecam Elka School, jestem w 100% zadowolona! :) Moim instruktorem... PaulinaH polecam ! instr Michał Jankowski (1) Kurs zaczęłam 09.01, 29.03 zdałam egzamin praktyczny za 1 razem. Elkę będę... Ewka Szczerze polecam! Elka School (1) Najlepsza szkoła ! Przede wszystkim mila atmosfera zarówno na zajęciach... asia :) SUPER (1) Zdałem za pierwszym razem polecam szkołe i P. Anie z którą jezdziłem polecam... Janusz Wiśniewski Polecam! (1) Bardzo dobra szkoła, wysoki poziom nauczania oraz obsługi klienta. Polecam... Miko Super szkoła! Polecam instruktora pana Janusza Sowę! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem:) Miła atmosfera, profesjonalna organizacja,... Ewa Kat. B, instruktor Kazimierz Kepke (2) Jazdy miałem z panem Kazimierzem Kepke, którego bardzo polecam. Pan Kazimierz... Artur Serdecznie polecam!!! (1) Bardzo polecam Elka School, jestem w 100% zadowolona. Na lepszego instruktora... Dominika Zdecydowanie na tak! (1) Szkoła godna polecania, jak również przesympatyczny instruktor Pan Piotr... Agnieszka zdane za PIERWSZYM RAZEM pozdrawiam pana JANUSZA SOWE (1) Profesjonalnie, życzliwie, konkretnie ... na każdym etapie szkolenia. Pomimo... KASIA SMU