ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Swietny stosunek do kursanta i przygotowanie do egzaminu (1) Polecam pana P. Kowerdeja, dobrze nastawił mnie do egzaminu również... Ania Bez wahania pan Piotr ! (1) Najlepsza szkoła do nauki jazdy! Teoria poprzez wykłady oraz internet -... Oliwia bez zarzutów (1) W biurze pracują jedne z najmilszych oraz najładniejszych Pań jakie w życiu... Krzysztof
Elka school (1) Wykupiłam dodatkowe jazdy w Elce bezpośrednio przed egzaminem. Pan Janusz... Agnieszka Polecam (1) Mogę śmiało polecić wszystkim ta szkołe. Samochody w dobrym stanie, atmosfera... Piotr Najlepsza szkoła jazdy! (1) Znajdziecie tańszą ale nie znajdziecie lepszej szkoły jazdy. Teoria i... Paweł Paweł - opinia (1) Polecam najlepsza szkoła w trójmieście. Paweł Elka School Zdane za pierwszyM :D (1) Według mnie najlepsza szkoła jazdy w Gdyni, ceny są bardzo przystępne, do... Szymon Bielawa Najlepsza szkoła jazdy. (1) Najlepsza szkoła pod słońcem,pełen profesjonalizm i super... Ula Najlepiej na świecie :) zdałam za 1 razem ! (1) Elka School to naprawdę profesjonalna szkoła nauki jazdy. Po pierwsze... julekcza Kat. A - instruktor Piotr Woliński (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę, zajęcia na najwyższym poziomie, dostosowanie... Olek Kategoria A - instruktor Piotr Woliński (1) Kurs przeprowadzony tak aby kursant po jego zakończeniu nie tylko zdał... Maciej kat. A, instruktor: p. Piotr Kowerdej (1) Zdałem dziś za pierwszym razem kat.A, Polecam Elkę za profesjonalne... Arek Sukces :) (1) Co tu dużo mówić. Najlepsza szkoła, którą bardzo, bardzo polecam! Wszystko na... Agata Kat. A - instruktor Piotr Woliński (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Świetny kontakt. Panie w biurach... Michał kat. B, instruktor: p. Piotr Kowerdej (1) Zmuszona do szukania pomocy z powodu braku zadowolenia i efektów z usług... Julia Kurs prawa jazdy na kategorie A (1) Nie dawno ukończyłam kurs i jestem świeżo po egzaminie ,oczywiscie zdanym !... Dominika Super (1) Obsługa bardzo profesjonalna. Panie w biurze bardzo miłe. Mega plusem co mnie... Mariusz Elka school Gdynia (1) Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu prawa jazdy na kat A. Moim... Henryk Rewelacja! (1) Gorąco polecam! Miła obsługa, rzeczowe i profesjonalne podejście do kursanta.... Artur