Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

Baaaardzo polecam :) (1) Kurs z p. Jarosławem Feterem oceniam na 6! Dzięki efektywnemu nauczaniu,... Kasia POLECAM!!! (1) Polecam wszystkim nauke jazdy z Tomkiem Borochem. Konkretny, rzeczowy... Roberr polecam (1) szczegolnie jesli chodzi o kat. A - kurs z Tomaszem Borochem to byl naprawde... Andrzej G.
Dobry instruktor to podstawa! (1) Kurs na kat.A okazł się nie być taki straszny a egzamin możliwy do zdania za... Marta G. Najlepsza szkoła! (1) Bardzo, bardzo polecam tę szkołę! Teoria jak i praktyka zdana za pierwszym... Kursantka Polecam! (1) Szkoła godna polecenia, wykłady prowadzone w ciekawy sposób, przekazana... Patrycja Polecam! (1) Euromoto to najlepsza szkola. Zajecia teoretyczne bardzo ciekawe, a zajecia... Paulina Bardzo dobra szkoła (1) Szkoła ma dobre podejście do kursanta i posiada zdrowy pogląd na większość... Natan Bryl Polecam! (1) Bardzo polecam szkołę Eromoto, jak i instruktora Pana Tomka Borocha :) teoria... Marcelina super szkoła (1) Jedna z najlepszych szkół w Trójmieście.Pełen profesjonalizm w szkoleniu... Krzysztof Serdecznie Polecam (1) Wykłady ciekawe, dużo zostaje w głowie. Jazdy w miłej atmosferze, instruktor... Danuta Świetna szkoła jazdy ! (1) Co tu dużo pisać, Euromoto to stojąca na wysokim poziomie szkoła nauki jazdy.... Oskar szczerze polecam (1) egzamin praktyczny zdany za 1 podejsciem - bardzo mili instrukorzy,... irek Euromoto - Czyżby ? (1) Daria Wójcik - atrakcyjna blondynka o szerokim uśmiechu, ostrym, podejrzliwym... Cloudy (Robert) polecam (1) Pragnę bardzo polecić szkole euromoto! Nauczanie na wysokim poziomie, pełen... Weronika Zdecydowanie polecam. (1) W ramach wakacyjnej rozrywki, postanowiłem skorzystać z kursu na kategorię A.... Maciek W. Zdecydowanie polecam! (1) Kilka miesięcy temu sam nie mogłem się zdecydować jaką szkołe wybrać.... Patryk_buczek Sama przyjemność :-) (1) Bardzo serdecznie polecam Euromoto wszystkim, którzy marzą o prawie jazdy.... Patyk Polecam! (1) Szczerze polecam Euro Moto, a w szczególności Pana Tomka Borocha, z którym... Krzysztof Polecam EuroMoto! (1) Dzięki EuroMoto zawdzięczam zdany egzamin na moje prawo jazdy! Wiedza na... Maciek