Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

bardzo gddne polecenia (1) Bardzo polecam zdałem za pierwszym razem tak jak mówił pan Jarek ze jak sie... Kazik Bo nauka to przyjemność... (1) Słyszałem że bardzo trudno zdać egzamin na prawo jazdy... Możliwe, ale nie po... Michał Szczerze polecam (1) Polecam Miła i sprawna obsługa. Poważne potraktowanie części teoretycznej.... PM
POLECAM (1) Jeśli planujesz wyrobić sobie prawo jazdy kat. A to zapisz sie do Euromoto!... Marcin rewelacja (1) Polecam wszystkim szkółkę. Byłem kursantem kat. A2. Nauczysz się jeździć na... Adam Polecam wszystkim (1) Serdecznie polecam wszystkim ,gapa jakich mało , ale zdałam, dziękuję :)) Ewelina Zdany egzamin (1) Właśnie dzisiaj zdałam egzamin na kategorie B za drugim podejściem:))) A... Monika Polecam (1) Ogromnie polecam Euromoto :D serdecznie chce podziękować panu Jarkowi Feter... Krystian ZAPISZ SIĘ :)! (1) Polecam każdemu!!! Naprawdę świetna i miła atmosfera, a nauka przy takich... Sandra Zdany za pierwszym razem u Darii (1) Baaardzo polecam, szczególnie Darię Wójcik, jako instruktorkę. Dobra... Julia Daria - opinia (1) Postanowiłam się zapisać do Euromoto z polecenia kolegii i nie żałuję.... Daria Kat. a - Tomasz Boroch, Jarosław Feter (1) Ogromne podziękowania dla panów Jarka Fetera i Tomasza Borocha za... Ewa A. POLECAM (1) No cóż tu pisać? Na stare lata, przechodząc kryzys wieku średniego zachciało... Jasiu DUMNA ABSOLWENTKA :D (1) Z sentymentem weszłam na "moją" szkółkę i chciałam tym co stoją... Karolina Pączek Lepszych nie ma! (1) Zdecydowanie polecam instruktorów tej szkoły. Nauki z Daria Wójcik miałam w... Natalia Przystępna cena, szybki kurs, wyrozumiali instruktorzy! (1) Witam! Szkoła została mi polecona przez 2 niezależne od siebie osoby i ich... Patok Polecam (1) Jestem po kursie na kategorię A. Gorąco polecam. Forma prowadzenia zajęć... Bartek Bardzo polecam:) (1) Pani Daria rewelacyjna instruktorka nie dosyć że nie bardzo dobrze uczy to... Grzymas :D (1) Hmm.. Od czego by tu zacząć? Myślę, że w prost od tego, że polecam tą szkółkę... Michalina ;D cud miod i orzeszek ;P (1) Jestem naprawdę zadowolona, że wybrałam tę szkołę ;) przemila atmosfera i... Weronika