GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

POLECAM ! (1) Bardzo dziękuję, szczególnie Panu Arturowi, który idealnie przygotował mnie... Martyna Roksana - opinia (1) Polecam wszystkim szkołe jazdy i przede wszystkim najlepszego instruktora... Roksana Polecam gorąco !!! Ja zdałam za pierwszym razem :) (1) Jak ktoś ma wątpliwości jaką szkołę wybrać, to niech już się nie zastanawia.... Gosia
Tylko GDprawko! (1) Jeżeli chcecie na prawdę nauczyć się jeździć idźcie do tej szkoły! Robiłem... Wojtek GDPrawko - polecam (1) Zdane za pierwszym. Pozdrawiam Artura i dziękuje za cierpliwość i kompetentne... Pablo Polecam w 100% !!! (1) Jak najbardziej polecam szkołę GDprawko. Jeździłem z instruktorem Darkiem i... Kamil Polecam!! (1) Bardzo polecam. Teoria i praktyka zdana za drugim razem. Pani Monika świetnie... Sławek Zdane za pierwszym razem! (1) Polecam wszystkim GDprawko. Jeździłem z Panem Mariuszem Ostrowskim. Zostałem... Wiktor Serdecznie polecam instruktora Artura :) (2) Swoje starania o uzyskanie prawa jazdy rozpoczęłam w kwietniu. Na początku... Agnieszka Najlepsza Szkoła Jazdy! (2) Wszystko w bardzo miłej atmosferze, na wysokim poziomie i bardzo jasno... A Polecam (1) Instruktor Maciek Kozak ! Egzaminy zdane za 1 razem na luziku :-) !... Nikola Polecam :) (1) Polecam wszystkim szkołę GDprawko, a zwłaszcza instruktora Andrzeja. Lepiej... Anna Super (1) Jestem po ukończonym kursie i zdanyn egzaminie. Uważam, że trafiłem na bardzo... Paweł Frączek Polecam! (1) W 100% polecam Gdprawko. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem ;).... Julia GDPrawko pan Mariusz Ostrowski !! (1) Polecam szkółkę GDPRAWKO a przede wszystkim cierpliwego i spokojnego Pana... KAMILA :D Gdprawko i tylko Pan Łukasz Szałkowski (1) Bardzo polecam szkołę Gdprawko! Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki... Ania Bardzo polecam pana instruktora Mariusza Ostrowskiego :) (1) Bardzo przyjazna atmosfera. Pan Mariusz jest rzetelnym, zorganizowanym i... E Polecam! (1) Szczerze polecam szkołę jazdy GDprawko. Egzamin państwowy zdałam za pierwszym... Dominika GD PRAWKO i tylko z Mariuszem O. (1) Wspaniały instruktor w Gd prawko Mariusz O. , który z każdej osoby zrobi... KR Zdane!! (1) Dzieki profesjonalnemu podejściu zarówno pana Łukasza podczas teorii jak i... Aneta