GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

POLECAM ! :) (1) Serdecznie polecam Pana Mariusza Ostrowskiego !! Prawo jazdy zdałam za... Weronika K. Po zmianie szkoły na Gdprawko zdałem za 1 razem. (1) Moje przeboje z prawem jazdy rozpoczęły się w 2012 roku, lecz mimo kilku... Kamil Zdałem! (1) Polecam wszystkim tę szkołę. Teoria ciekawie, sprawnie i szybko... Szymon
Egzaminy zdane za pierwszym razem! (1) Polecam serdecznie szkołę GDprawko. Teoria przekazana w prosty i łatwy do... jakub Super kurs! (1) Byłam na kursie weekendowym. Szybka teoria w 3 dni z panią Moniką i robienie... Karolina Zdałam! (1) Świetna szkoła jazdy! Dzisiaj wróciłam z egzaminu z wynikiem pozytywnym.... Natalia GD PRAWKO (1) Serdecznie polecam!mila i bezstresowa atmosfera! :) Kamila DOROTA POLECAM GDprawko (1) Szkoła GDprawko to szkoła,którą warto polecić osobom wybierającym się na kurs... Dorota z Moreny GD PRAWKO (1) Doskonale poprowadzona teoria, jeśli chodzi o jazdy to najlepsi instruktorzy... Wojtek anita (1) super idealny instruktor. bajecznie sie jedzilo kocham kocham kocham. jedno... anita Polecam p.Mariusza Ostrowskiego (1) Prawko zdałem za 5, ale to tylko i wyłącznie wina poprzedniego nauczyciela z... Mateusz Polecam! (1) Najlepszy instruktor Pan Mariusz Ostrowski. Perfekcyjnie przygotował do... Weronika kierowczyk :D (1) Serdecznie polecam :)!!Z GD Prawko zdałam za pierwszym razem, nie obawiałam... Agata egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Egzamin praktyczny i teoretyczny zdany za pierwszym razem. Solidne... Kasia Polecam - egzamin zdany za pierwszym razem!!! (1) Polecam każdemu GDprawko. Wspaniali instruktorzy, którzy zwracają uwagę nawet... Kamila Świetny instruktor -Łukasz Szalkowski (1) Prawo jazdy zdane za pierwszym razem, instruktor wymagający, ale świetnie... Gosia Polecam! Egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Jak najbardziej polecam tę szkołę. Profesjonalne podejście i przygotowanie... Konrad Zdane 100% (1) Super atmosfera na wykładach i na jazdach, profesjonalne podejście, teoria i... Asia Polecam - egzamin zdany za pierwszym razem!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z odbytego kursu na prawo jazdy kategorii B. Egzamin... Gosia Dzięki GDprawko spełniłam swoje marzenie!!! (1) Dzięki GDprawko jestem kierowcą!!! Zdałam egzamin teoretyczny za pierwszym... Monia