GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Mam prawko dzięki GDprawko! (1) GDprawko znane jest z najlepszych instruktorów. Miałam ogromne szczęście... Karina Polecam :) (1) Wybrałam kurs weekendowy, teoria została bardzo ciekawie przeprowadzona,... Agata Super przygotowanie do egzaminu (1) Jestem bardzo zadowolony, nauka i jazdy mineły szybko i bardzo przyjemnie.... Dawid
Dave - opinia (1) Z pełnym przekonaniem polecam tą szkołę nauki jazdy, zostałem przygotowany z... Dave Nauczą Cię jeździć (i zdać egzamin) (1) Polecam wszystkim! Wszystko idzie sprawnie, teoria przygotowuje do jazd,... Agata Szkoła godna polecenia (1) Polecam instruktora Łukasza jak i szkołę samą w sobie, nie ma się do czego... Maciej Haduch Jazdy dodatkowe (1) Polecam wszystkim! Moim instruktorem był Jarek. Bardzo dobrze przygotował... Magda POLECAM:) (1) Najlepszy na swiecie instruktor Pan Mariusz!!!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze dokladnie... Asia M Polecam GDprawko z czystym sumieniem! (1) GDprawko przygotowało mnie w 100% do egzaminu i późniejszej jazdy autem!... Anna Świetny OSK (1) Polecam ten ośrodek. Rzetelni i mili ludzie. Pozdrawiam Panasonic Jarka,... Michał Polecam:) (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy! Szczególnie polecam panią Monikę, bardzo... anna Nauka jazdy (1) Polecam :-) profesjonalni instruktorzy zarówno w części teoretycznej jak i... Marcin Polecam! (1) Teoria przeprowadzona w miłej atmosferze, w jak najbardziej zrozumiały... Mateusz Super szkoła (1) Egzamin zdałam w zeszłym roku, teoria i praktyka za pierwszym razem. Moim... Basia Gorąco polecam (1) Zajęcia teoretyczne przeprowadzone w miłej, bezstresowej atmosferze. Jazdy z... Beata S. Jarek Najlepszy!!! (1) Zajęcia teoretyczne były ok, prowadzący wszystko dobrze tłumaczył. Moim... Kamil Sadowski Gdprawko spoko (1) Wcześniej uczęszczałam do szkoły As na kartuskiej- nie polecam. Jazda mi nie... Aniulais Bardzo Polecam (1) Kurs był świetnie zorganizowany i bardzo dobrze mnie przygotował do egzaminu.... Zadowolony Kursant Naprawdę polecam!!! (1) Odbyłem kurs w GDprawko rok temu. Wspominam bardzo miłą atmosferę i jazdy... Marcin ZDECYDOWANIE TAK! (1) Kurs zaczęłam w grudniu przyspieszona teoria i w styczniu pierwsze jazdy.... Ramona