Gdzie mozna oddac stare meble

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Mam do oddania stara kanape i dwa fotele moze wiecie gdzie mozna by bylo je oddac ??To dosc pilne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie mozna oddac stare meble

Wysypisko na Szadółkach przyjmuje nieodpłatnie do 500 kg odpadów, wywoziłem tam kiedyś starą kanapę i przyjęli bez gadania.

A stary telewizor też przyjmą?

Kiedyś zgłosiłam telefoniczniepo do MOPSU na ul. Marynarki Polskiej zmarłych rodzicach z mieszkania 4 pok. prawie wszystko bo trochę tego było mieli swój magazyn. potrzebują dla pogorzelców,wychodzących z bezdomości i innych ubogich. wzięli meble, AGD pościel, koce, firanki, dywany,i drobne rzeczy od łyżek, po ogarnki, buty, odzież. należy zapakować w kartony opisać i oddać ktoś się ucieszy. Pprzyjechali żukiem iz Mopsu sami załadowali obracali 3 razy .pamiętam, że trzeba było mapisać, żę to darowizna dla MOPS-u. Danuta
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

można wystawić ogłoszenie, że ma się takie rzeczy do oddania - w internecie, albo napisać i wywiesić na klatce.

Inne tematy z forum

Jasieńskie Domy (7 odpowiedzi)

Osiedle domów znajduje się w jednym z najszybciej rozwijających się pod względem zabudowy...

Initium (40 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, z której szybko można dojechać nie tylko od Śródmieścia...

Pelczara Mieszkania (11 odpowiedzi)

Budynek powstaje w jednej z najlepiej rozwiniętych nowych, mieszkaniowych części Gdańska. W ciągu...