Gdzie w Baninie żłobek - opinie

proszę o opinie na temat żłobka w przedszkolu im.Janusza Korczaka lub o opinię na temat innych żłobków w Baninie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie w Baninie żłobek - opinie

Grupa żłobkowa w tym przedszkolu dopiero się tworzy i najmłodsze dziecko ma obecnie 1,5 roczku. Chętnie przyjmą młodsze dzieciaczki natomiast będą one w grupie około 20 osób z dziećmi w wieku do 3 lat.

tak już wszystko wiem zapisuję tam córkę. byłam na "oględzinach" przedszkola/żłobka rozmawiałam z opiekunkami i podobało mi się bardzo. Ceny również przystępne :)

Witam mamusie,

mam 1,5 rocznego synka. Moge prosić o jakieś bliższe informacje na temat żłobka w baninie? Gdzie on się dokładnie znajduje?

dziekuje Aga

przy Dworku Novello, http://www.przedszkolebanino.pl/ ul. sosnowa 17

można wiedzieć w jakim wieku córeczka? mój maluch nie ma roczku i szczerze mówiąc boję się posłać go do tyle starszych dzieciaczków jeszcze w tak dużej grupie..

moja 1 rok 2 mies. z tego co wiem jak uzbiera się więcej dzieci to wydzielą grupę żłobkową, na razie poranne zajęcia dla tych najmłodszych odbywają się w innej sali dopiero w drugiej części dnia dzieci są "łączone"

a jak wygląda to cenowo?

http://www.przedszkolebanino.pl/ :) Ja zapisalem malego w zeszłym tygodniu i załapałem się na końcówkę naboru. Nie wiem, czy są jeszcze wolne miejsca.

a orientujesz się jak wygląda na chwilę obecną grupa? wiekowo i ilościowo? i do której dzieciaczki są osobno?

Bylem tam chwile przed zamknieciem to takich szczegolow nie jestem w stanie podac. Ale grupa cala ma chyba ok 30 maluchow.

cennik jest na ich stronie int.

Inne tematy z forum

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...