zdecydowany komfort mało-komfortowych badań ... (3) wizyty u ginekologa nie należą do przyjemnych...(bynajmniej dla mnie :) ) U... Dana Nie polecam (1) Prowadziłam ciążę u Pana Olszewskiego, wszystkie wizyty oczywiście z humorem... pacjentka cennik doktora:) (1) Ile doktor bierze za jedną wizytę? xxxx
Dr A. Żółtowski (1) Do Doktora Żóltowskiego trafiłam na samym początku ciąży, dziś kiedy mój... Angelika Kreft- Kowalska opinia (4) Specjalista godny polecenia sumienny jednak odpowiada za bardzo naukowo i... pacjentka (...) (1) Jestem 21-latką z niedoczynnością tarczycy i aktualnie rozregulowaną... Marta Ginekolog godny polecenia (1) Pan Zabul prowadził moją pierwszą ciąże i z całą odpowiedzialnością mogę... JPS POLECAM!!! (1) Z czystym sumieniem polecam Doktora Żółtowskiego! :) Sama trafiłam do Niego z... Aleksandra M. chcecie opinii o dr...??? (1) skoro jest taka zła i niedobra to może mi ktoś powie dlaczego ma tyle... adziunia Polecam ! (1) Bardzo polecam dr.Preisa. Byłam w gabinecie na USG wraz z mężem, profesor... Kasia EKSPRESOWA WIZYTA (1) NIE POLECAM, BADANIE Z KONSULTACJĄ TRWAŁO KRÓCEJ NIŻ 5 MIN. PANI DR NIE... kiki SUPER LEKARZ (1) Jak dla nie najlepszy lekarz jakiego spotkałam. Chodzę do Pani dr od 2008 r.... Wioletta (..) (1) Gość nie potrafi rozpoznać żylaków III stopnia!!!Straciłem przez niego 2... Żylak bardzo dobry lekarz (1) Pani doktor prowadzi moją ciążę. Jestem bardzo zadowolona z jej pracy.... Tatiana polecam (1) Zdecydowanie polecam gabinet Pana Doktora każdej kobiecie, która nie przepada... Anna Udało się:) (1) W końcu sie Nam udało ,dzięki pomocy Dr Rogozy bedziemy rodzicami.Polecamy... NiRCZ POLECAM! (1) Pani dr bardzo miła, sympatyczna i przede wszystkim bardzo profesjonalna -... Emilia Polecam dr Szczypka (1) Polecam doktora Szczypka. Jest dobrym diagnosta, ponadto profesjonalnie... Grażyna Lekarz z bardzo dobrym podejściem do dzieci (1) Byłam u Pani doktor ze swoją 2-letnią córką. Bardzo się bałam wizyty u... Karolina zdecydowanie polecam (1) Dr Krzysztof Miśkiewicz jest najlepszym diagnostą, z ogromną wiedzą i... Joanna Mazgaj