Adi - opinia (1) Ja jestem zadowolona. Miałam pewien poważny problem. Pan doktor nie ocenia,... Adi Serdecznie POLECAM!! (1) Chodziłam do wielu ginekologow,ale dr.Nitkowski jest zdecydowanie "numerem... Dominika mama - opinia (4) Doktor Konopa prowadziła mi ciaże. Oceniam ja średnio. dlaczego? Po pierwsze... mama
Maria - opinia (1) Razem z mezem w tej klinice bierzemy udzial w programie IN VITRO Z SUKCESEM.... Maria po moich doświadczeniach nigdy więcej (3) Pani Doktor zdiagnozowała, ze moje dziecko będzie miało zespół Downa. Chyba... Lena Bardzo polecam (1) Praca Pani Dr Katarzyny Ciach to pełny profesjonalizm, a jednocześnie ciepłe... Jadwiga 100% lekarz (1) Dwie ciąże prowadzone przez Doktor Ciach, które nie były łatwe zakończyły się... K>G NAJLEPSZY LEKARZ POD SŁOŃCEM (1) Długo nie mogłam zajść w ciążę i to właśnie Pan doktor nam pomógł. Prowadził... Magda k&j - opinia (1) Dzięki Panu Doktorowi dziś jesteśmy szczęśliwymi rodzicami, pomimo... k&j Rewelacja (1) Przyjemna atmosfera stworzona przez Panią Doktor pozwoliła mi przebrnąć przez... Iza agnesita - opinia (1) Witam, jestem pacjentką Pani doktor od lat i nie zamierzam jej zmieniać na... agnesita nadżerka (2) "Dzięki" Pani Doktor juz ponad rok mam nadżerkę. Co z tego, że jest miła,... Kinga nierozumiem (2) będac na wizycie Pani doktor zrobiła mi wszystkie niezbędne badania,... anonim Ona - opinia (3) Nie polecam. Pani doktor jest bardzo miła, ale niestety to nie wszystko... Ja... Ona poznajemy się (2) od jakiegoś czasu korzystam z zasobu wiedzy tej kliniki i wszystko jest... Edukujący NIE POLECAM! (1) Zdecydowanie nie poleca. Miłym usposobieniem i uśmiechem nie leczy się... Katarzyna niestety bez rewelacji ;-( (5) Po kilku wizytach lekarskich stwierdzam ,że doktor Mielcarek jest bardzo miły... klientka Doktor Basia!!! (1) Doktor Basia jest niesamowita. Chodzę do niej już od paru lat. Teraz prowadzi... Paula Polecam (2) Doktor dobra chociaż mam swoje zastrzezenia nie umie dobrze tłumaczyc moze... Nika Lubię moją Panią Doktor Agnieszkę za to, że... (1) -wita swoje pacjentki z uśmiechem (niby banalne, ale jakże istotne)... Kasia