JAK NAJBARDZIEJ POLECAM (1) Doktor prowadzil mi pierwsza ciaze i bylam bardzo zadowolona. Teraz jestem w... dominika SZCZERZE POLECAM! (1) Bardzo sympatyczna Pani Doktor. Kompetentna, skuteczna delikatna i dokładna... Martyna Super lekarz !!! (2) Polecam Panią dr.Dorotę Stachowiak, jest bardzo miła, uprzejma, a przede... Basia.
Polecam!! (1) Dr Szczypek wywoływał parę dni temu mój poród i dzięki jego pomocy w ciągu 3... Paulina P.-L. POLECAM!!! (1) Dr Szczypek wywoływał parę dni temu mój poród i dzięki jego pomocy w ciągu 3... Paulina Bardzo dobra Pani Doktor. (1) W końcu znalazłam lekarza, do którego mogę chodzić z przyjemnością i bez... zadowolona Doskonały kontakt z pacjentem, pełen profesjonalizm (1) Mam bardzo duże doświadczenie w kontaktach z ginekologami, pacjentką pani... Natalia Zdecydowanie polecam! (1) Nareszcie trafiłam na kompetentnego i konkretnego Specjalistę! Krótki czas... A.K. Do tańca i różańca! (2) Dr. Skóra prowadzi moją ciążę i jak dla mnie jest świetnym lekarzem, choćby... ciężarna Tomasz Jackiewicz - opinia (1) Czy Pan Doktor miałby ochotę przyjechać na sesje do Californi.Pozdrowienia... Tomasz Jackiewicz Rewelacja (1) Zgadzam się w pełni z poprzedniczkami w ich opiniach. Pani Królikowska to... Jotka Godny polecenia! (1) Moim zdaniem to bardzo dobry lekarz o wspaniałym podejściu do... KM SZCZERZE POLECAM!!! (1) Panią dr Kowalewską- Włas mogę śmiało polecić każdej kobiecie, która szuka... Justyna pan ginekolog znajacy sie na rzeczy (1) pan w podeszlym wieku, b. mily , spokojny, dokladnie bada, jest godny... maniusia polecam (1) leczę się u dr Ciach od 4 lat, jest wspaniałym lekarzem i człowiekiem- bo... Jolanta nie polecam (1) lekarz nie potrafi sie określić, na jednym badaniu mówi jedno, a na następnym... inuno Polecam w nagłych przypadkach NIEZASTĄPIONY :) (2) Dr Olszewski poratował mnie w nagłej sytuacji kiedy 6 innych lekarzy odmówiło... Emilia CUDOWNY LEKARZ (1) WSPANIALY LEKARZ,PROFESJONALNY,PROWADZIL U MNIE CIAZE JESTEM ZADOWOLONA I... JUSTYNA Opinia na temat doktor Agnieszki (1) Na wstępie chciałabym się odnieść do opinii przeczytanej poniżej, gdzie... JK Bardzo dobry lekarz (1) Bardzo dobry ginekolog, profesjonalny, słowny, delikatny, zawsze miły,... E.M.