Maria - opinia (4) Jestem wierną pacjentką Pani doktor i na pewno jej nie zmienię. Bardzo miła i... Maria jak dla mnie najlepsza, gorąco polecam! (1) Bardzo mnie dziwi wypowiedź niejakiej "Sosenki". Jeżeli wypisuje się takie... Aleksandra J. Najlepszy ginekolog na świecie (1) Z pełną odpowiedzialnością stwierdzam, że Dr. Mayłyjasiak to najlepszy... Zuzanna
Solidny lekarz (1) Ja jestem bardzo zadowolona z wizyt u pani Doktor. Słucha pacjenta i... Amnezja pozytywnie (2) moją pierwszą wizytę miałam u Pani doktor w Luxmedzie i byłam mile zaskoczona... ewa Rewelacyjna, cudowna kobieta (1) Jestem zachwycona, w kwietniu udałam się na wizytę - pierwszą u tej P.... Z.B. Mariola - opinia (1) co tu wiele pisać naprawdę jest super:) Mariola Zdecydowanie TAK (1) Do Pani Doktor trafiłam zupełnie przypadkiem- lekarz prowadzący moją pierwszą... Pacjentka POLECAM (2) trafilam do Pani Dr po opiniach z internetu i szczerze nie zaluje! od... kasik Super, najlepszy u jakiego byłam (1) Bardzo miła, sympatyczna, profesjonalna, a jednocześnie podchodzi na luzie,... Sellena Szczerze polecam (1) Bardzo polecam dr. Basię, przemiła w kontaktach, bardzo dokładna w badaniach.... Kajsa Rewelacja (1) Pani doktor jest wyjątkową osobą,konkretna,sympatyczna,szybko wchodzi w... chanel Polecam (1) Doktor jest delikatny,wyrozumiały,potrafi podnieść na duchu i powiedzieć... Kamila wspaniały fachowiec (1) Pani Dr prowadziła moje dwie ciąże - między ciążami minęło 5 lat, a Pani dr... Agnieszka Profesjonalna opieka (1) Polecam wizytę u Pani Doktor. Podczas wizyty kobieta nie czuje... Mika Endometrioza - wystarczy tylko zajść w ciążę (4) Witam, Byłam u doktora rok temu. Stwierdził endometriozę. Wypraszając mnie z... Mama Najlepszy lekarz w Trójmieście (1) Dr Stefanowicz-Kujawa to najlepszy lekarz ginekolog, na jakiego trafiłam.... Agnieszka bardzo pozytywnie (1) Pani doktor bardzo miła, z nagłą sprawą bardzo szybko zostałam przyjęta.... vil LEKARZ Z POWOŁANIA,DBAJĄCY O PACJENTA (1) To jest lekarz jakiego chciałaby mieć każda kobieta, przemiły, sympatyczny... MARLENA.P. SUPER LEKARZ (1) Do Pana doktora trafiłam w drugim miesiącu ciąży z polecenia i nie zawiodłam... magda p.