Nie polecam, jeśli przychodzisz publicznie (1) Witam, U pana doktora byłam po raz pierwszy i chyba zbyt pozytywnie... Ciężarówka Dobry lekarz (1) Dr Mielcarek prowadził moją ciąże. Jestem zadowolona. Dr jest miły,... Pacjentka i już szczęśliwa mama: najlepszy lekarz na świecie :) (1) Przez wiele lat staraliśmy się o dziecko, bezskutecznie. Biegałam po różnych... Beata
Rewelacyjny lekarz - w 100% godny polecenia (1) Lekarz z całą pewnością godny polecenia. W naszych staraniach o dziecko... J.M. Nie Polecam (2) Niestety uważam że Pan Wydra rozmienia się już na drobne. Już do niego nie... Karina Każda pacjentka u niego jest najważniejsza (2) Polecam wszystkim Paniom dr Piątkowskiego. Tym, które planują ciązę lub... M. rozczarowana (1) Umówiłam się telefonicznie - OKREŚLIŁAM DOKŁADNIE O CO CHODZI. Lekarz ustalił... mirka POLECAM (4) Miły, kompetentny, profesjonalny, godny zaufania. Zawsze służyl pomocą i radą... Magda Gorąco polecam !!! (1) Od 20 lat jestem pacjentką pana doktora.Moja przeszłość ginekologiczna jest... Ania polecam... UNIKAĆ i OMIJAĆ Z DALEKA (8) trafiłam do tego lekarza na badanie kontrolne po 3-miesięcznej kuracji... AM e.d. - opinia (2) Godny polecenia, najlepszy z" Panów" dr z tej dziedziny u którego byłam do... e.d. Polecam! (1) Zabieg jest praktycznie bezbolesny i dość szybko przeprowadzony. Z czystym... ANIA Perfekcja (1) Z całą odpowiedzialnością polecam dr P.Mielcarka. Korzystam z jego usług od... M&M dr Nitkowski pytanie (4) proszę podać szpital w którym pracuje dr Nitkowski dziękuję mamuśka Nie zgadzamy się z negatywnymi opiniami (1) Po przeczytaniu poniższych negatywnych i pozytywnych opini postanowiliśmy... Marii MJ - opinia (1) Polecam Pana doktora w 100%,bardzo miły i rzeczowy,wizyta bez pośpiechu,... MJ kontakt (1) witam! potrzebuje dodzwonic sie do pana doktora sitarza, ale niestety... pacjentka Bardzo Polecam (1) Zawsze miła i uśmiechnięta i delikatna przy badaniu. Prowadziłam u Pani... M Super Lekarz (1) Pani doktor prowadziła moja ciążę i mogę ja wszystkim polecić ja z jej usług... Magnoliaa Super doktor (1) Do Pani Kariny zaczęłam chodzić jeszcze jako niepełnoletnia ze względu na... Monika