nigdy więcej! (1) Byłam niestety dwa razy u dr Kijucia. O 2 razy za dużo. Szkoda czasu i... effka Zdecydowanie polecam. (1) Chodzę do dr Legan od kilku lat. Obecnie prowadzi moją drugą ciążę. Uważam,że... Dorota super lekarka (1) Wszystkim polecam.Doktor zawsze b. mila i kompetentna, bada b. dokładnie. Od... Dorota Koch
Znakomity lekarz! (1) Wszystkim polecam wizyty u Pana Doktora. Cena może i wysoka, ale naprawdę... Joanna Konkretny i fachowy (1) Oceniam dr jako konkretnego i fachowego. Odniosłam też wrażenie że jest... Magda do przemyślenia (1) Profesor prowadził moją ciążę - miałam problemy, uważam, że dzięki niemu... Marta WYBITNY SPECJALISTA W DZIEDZINIE USG! (1) Wybitny specjalista w dziedzinie ultrasonografii. Posiada ogromna wiedze i... Kamila- mama piotrusia i kasi Starsza pacjentka z córką (1) Byłam u pani dr. Januszewskiej na wizytach w Spółdzielni lekarskiej .Jest... Jolanta Wspaniała Pani doktor ! (2) Jestem młodą osobą i jak narazie każda wizyta u ginekologa to dla mnie stres.... Ola Polecam wszystkim! (1) Bardzo miła, zawsze uśmiechnięta, a do tego ciepła i kompetentna w swoim... Pacjentka Zdecydowanie POLECAM (1) Od kilku lat jestem pacjentką dr Kasi;-) i muszę docenić jej fachowe... Zadowolona bardzo niesympatyczny!! (8) Niestety nie mogę podzielic tych pozytywnych ocen... W 2005r pana Doeringa... AO Pani Doktor (1) Pani Doktor jest przeurocza, fantastyczna przemiła :) Chodzę do Niej już... Ewa_Gdansk Lekarz godny polecenia!!!!! (1) Dr Nitkowski prowadził moją ciążę. Miałam mnóstwo pytań i wątpliwości, które... Anna Specjalista, mój ulubiony lekarz (1) Pan doktor prowadzi już moją drugą ciążę. Jest rzeczowy, sympatyczny, bardzo... Ula Godny polecenia lekarz (1) szczerze polecam konkretny sumienny z miła aparycją Dzięki jego... Aleksandra R uwaga! (1) Pani Ciskowska rzekomo wykryła u mnie niedoczynność tarczycy i zalecała brac... anna h a.k. opinia (1) Bardzo dobry lekarz, cierpliwy,dokładny,umie słuchać a przy tym bardzo... anna komajda Czy dr Chmielewski przyjmuje tylko prywatnie? (2) Szukam dobrego lekarza ginekologa i widzę, że same superlatywy piszecie o tym... pola pollecam (1) Polecam dr.Skórę, bardzo miły,dobre ceny... ja