Maria - opinia (3) Ja bylam raz i wiecej tam nie pojde. Po wizycie czulam sie upokorzona a nie o... Maria Specjalista, którego bardzo polecam !!! (1) Do dr Nitkowskiego trafiłam z pierwszą wizytą, gdy zaszłam w ciążę. Lepiej... Patrycja S. Lekarz czyniący cuda (2) Do doktor Stefanowicz- Kujawy chodzę od lat. Zawsze miła, kompetentna,... kasia
nigdy więcej (2) miałam zaufanie do tego lekarza dopóki nie zaszłam w ciążę, z wszelkich... zawiedziona masakra i naciąganie na kasę (1) poszłam do tego pana na zwykłą wizytę kontrolną z polecenia koleżanki, że... helga Absolutnie nie polecam, koszmarny endokrynolog! (1) Byłam na trzech wizytach na NFZ, I wizyta to "straszak" wizje chorób,... Katarzyna Dr Olszewska - dobry ginekolog, ale jak jest problem... (1) Dr Olszewska jest miła, kulturalna, wizyta u niej jest bezstresowa, badanie... lea Może i dyplom lekarza posiada, ale z jakim wynikiem to inna sprawa... (1) Przychodnia na ul Porębskiego 9. Wizyta 55zł (albo termin za 3 miesiace NFZ).... RR Nie polecam (1) Jeśli chodzi o prowadzenie ciąży, to nie mam zastrzeżeń. Pani Doktor miła,... Zawiedziona Numer 1 w trójmieście (1) Chodziłam do wielu prywatnych gabinetów ginekologicznych ( Gdynia, Gdańsk),... ka Szczerze nie polecam!!! (1) Dziewczyny,korzystałam z "usług" tej Pani która zwie się lekarzem przez ponad... Vanilia DOSKONAŁY SPECJALISTA:) (1) CHCE JAK NAJBARDZIEJ POLECIC WSZYSTKIM PANIA KTORE CENIA SWOJE ZDROWIE... SLODKA x - opinia (1) Byłam u pana dr w ciazy, 26 tydzien, wg dr Priesa ciaza przebiegała... x Lekarz z powołania (1) Cudowny ciepły człowiek.Wspaniały lekarz.Nigdy nie odmówił pomocy.Wiem ze w... Ewa prokop Same pozytywy (1) O Panu Nitkowskim można napisać same pozytywy. Dzięki niemu bardzo dobrze... Z pozdrowieniami: Kasia Hirsz:) POLECAM (1) POLECAM KLINIKĘ.JEST TAM MIŁA I PROFESJONALNA OBSŁUGA,PANUJE KAMERALNA... ELŻBIETA Polecam (1) Bardzo dobry lekarz, niestety cena aż 200 zł. EJ AN - opinia (1) Fantastyczny lekarz, profesjonalista, można oddać zdrowie w jego ręce. AN zdecydowanie nie polecam (1) W lipcu 2010 roku byłam na wizycie u dr Olszewskiego. Celem wizyty było... krytyk braku kompetencji super lekarz (1) polecam dr.piskulaka super lekarz odpowiada na wszystkie nawet te głupie... eda