Leszek Sz. - ocena (1) Uczciwy i konkretny. Powiedział, ile będzie kosztować i tyle zapłaciłem.... Leszek Sz. Antoni - ocena (1) Gość zna się na rzeczy. Wszedł, ogarnął temat, nie zawracał głowy. Woda znowu... Antoni Barbara - ocena (1) Pan przyszedł punktualnie, zrobił, co trzeba, i nawet doradził co zmienić, by... Barbara
Leon - ocena (1) Najlepsi z najlepszych w GD. 11/10 Leon Wojciech - ocena (1) Nie owijał w bawełnę przyszedł, zobaczył, zrobił. Sprawa zamknięta w jeden... Wojciech Karol - ocena (1) Dobra robota, zero lania wody no, poza tą z rury. Ogarnął w jeden dzień, nie... Karol Tomasz - ocena (1) Hydraulik jakich dziś mało przyjechał, naprawił, nie zostawił bałaganu, nie... Tomasz Adam - ocena (1) Zrobił wszystko tak, jak się umówiliśmy. Bez wciskania dodatkowych rzeczy,... Adam Amelia - ocena (1) Naprawdę przyjazny i uczciwy. Bałam się, że znowu ktoś będzie mnie zbywał... Amelia Gabriel - ocena (1) Nie musiałem nic tłumaczyć sam wszystko znalazł, zrobił i jeszcze sprawdził,... Gabriel Łukasz - ocena (1) Awaria z rana, a do południa po wszystkim. Cicho, sprawnie, bez pytań zrobił... Łukasz Alan - ocena (1) Woda zaczęła lecieć spod zlewu, ja w pracy, żona w panice. Zadzwoniłem,... Alan Natalia - ocena (1) Byłam już zmęczona szukaniem kogoś, kto naprawdę pomoże. Pan hydraulik zrobił... Natalia Przemysław - ocena (1) Awaria była nagła, woda leciała jak z kranu. Facet przyjechał szybko, nie... Przemysław Lidia - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam. Szybko, schludnie, bez żadnego później jeszcze... Lidia Adrian - ocena (1) Zalało łazienkę, pan przyjechał w 40 minut. Uczciwa rozmowa, szybka naprawa,... Adrian Bartosz - ocena (1) Gość przyjechał punktualnie, nie gadał dużo, tylko zrobił robotę. Bez... Bartosz Melania - ocena (1) Dzwoniłam z duszą na ramieniu, bo bałam się kosztów i bałaganu. A tu... Melania Artur - ocena (1) Zadzwoniłem, bo ciekło spod zlewu myślałem, że to pierdoła, a tam wszystko... Artur Basia Kruk - ocena (1) Nie tylko szybko zareagował, ale i naprawił wszystko bez zostawiania... Basia Kruk