Ewa - ocena (1) Zadzwoniłam rano, był u mnie tego samego dnia. Szybka reakcja to dziś rzadkość. Ewa Tomek - ocena (1) Facet zna się na rzeczy. Miałem trudny przypadek i poradził sobie lepiej, niż... Tomek Marzena - ocena (1) Długo szukałam kogoś uczciwego. Ten pan był bardzo spokojny, uprzejmy i... Marzena
Katarzyna - ocena (1) Sam zaproponował, że sprawdzi ciśnienie w innych punktach. Widać, że nie robi... Katarzyna Adam - ocena (1) Znalazłem go przez polecenie i nie żałuję. W 30 minut zrobione, a ja wreszcie... Adam Dariusz - ocena (1) Przez tydzień walczyłem sam z przeciekiem. On ogarnął w 20 minut. Czasem... Dariusz Lidia - ocena (1) Dziękuje dla panów z tej firmy. Szybka i odpowiednia reakcja na telefon. Tego... Lidia M.S - ocena (1) Porządna firma. Widać ze nie zatrudniają byle kogo do roboty. Usterka... M.S Kacper - ocena (1) Najlepsi w trójmieście! Kacper Iga - ocena (1) Szybko sprawnie i na temat bez zbędnego gadania. Polecam bardzo Iga Michał - ocena (1) Najlepsza firma. Polecam Michał Bartłomiej. - ocena (1) Miałem kilka hydraulików wcześniej, ale ten był zdecydowanie najbardziej... Bartłomiej. Daria - ocena (1) Byłam przerażona, bo z pralki ciekło na podłogę. Uspokoił mnie i naprawił.... Daria Karol - ocena (1) Dłubałem sam przy rurze, aż w końcu pękła. Przyjechał szybko, spojrzał,... Karol Marian - ocena (1) Szybko, czysto, solidnie. W sumie nie wiem, co dodać tak właśnie powinno być Marian Michał - ocena (1) Miałem poważny problem z odpływem w łazience. Myślałem, że skończy się... Michał Tomek - ocena (1) Dobry kontakt, szybki dojazd, zero kombinowania. I co najważniejsze nic po... Tomek Sandra - ocena (1) Nie tylko naprawił, ale też dał kilka praktycznych wskazówek. To nieczęste u... Sandra Celinaaa - ocena (1) Pan był bardzo spokojny, uprzejmy, zrobił wszystko dokładnie. Takich ludzi... Celinaaa Oliwier - ocena (1) Remont łazienki dzięki niemu poszedł bez nerwów. Współpraca bez zgrzytów, a... Oliwier